1st time

5
1537

 

Eram la scoala ..la Spiru..intr-o pauza , si am vazut-O pe scari..impreuna cu prietele ei cum radeau si chicoteau…de parca nimic nu conta in jurul lor … tineretze.

Ea era singura cu acea aura  , ca intr-o poza FBI in care suspectul este intr-un cerculet mai deschis la cluare..asa o vedeam eu ..

Pff..si ce noroc ca stiam pe una din fetele din gashka..era firul de ata de care puteam sa ma leg ..sa ajung la EA . Si nu am ezitat mult..poate a fost karma..poate a instinctul , dar chiar m-a remarcat..si chiar mi-a si zmbit in aceea zi.

 

18 luni later mi-a raspuns "I do !!!"

Comentarii

Comentarii

5 COMENTARII

  1. Si aceasta se intampla in …Anglia…in America?! Oare am uitat sa scriem in limba rom.sau ne este rusine pt. ca n-am invatat sa scriem corect in propria noastra limba?!

  2. Povestea este…simpla(mai mult ,nu comentez!)…dar ma enerveaza cei care scriu anumite cuvinte in limba engleza de parca in lb.rom.nu ar exista acele cuvinte…Trebuie neaparat sa ne dam docti pt.ca am facut o facultate pe bani(ca sa nu spun pe Internet)la"Spiru Haret".Si sa stii Mihai ca nu sunt…"ne"…ci dimpotriva,sunt foarte…iubita:).Oricum am sesizat…ironia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.