Am fost tradata ,dar nu regret…findki am iubit acel baeat

5
1290

Intro vara a anului 2008 in mahalaua mea a venit un baeat pi nume Ianik….era frumushel,blondin si stia sa sa comporte ku fetele…apropo era ku 7 ani mai mare ka mine.Din prima zi imi facea komplimente ca sunt frumoasa,desteapta ect.Eu fiind mika nu intelegeam ca iam plakut intredevar acelui baeat…eu pe atunci aveam 14ani si el 21…credem ca doar face glume pe seama mea.
Toata vara mam intilnit ku el fara sa stie cineva din parintii,prietenii mei.A fost o vara intradevar frumoasa,parintii meii aveau incredere in el si puteam sa stau la poarta pina la ora 3 de noapte.Ne duceam impreuna la cirese,la iaz,la padure…avind un prieten de seama lui in mahala ne duceam ku el si prieteni mai mari…intre baeti mari el ma stima si in gluma zicea ca sunt femeia lui. A trecut acea vara forte repede ka nici nu am observat ca mam indragostit,a venit timpul kind el trebuia sa se duka la tzara lui…
Imi promisera insa ca se va intoarce,inkurind peste 15 zile urma sa fie ziua mea,dupa care kiar si si-a tinut  promisiunea fiind la ziua mea.In acea zi am observat ca era skimbat,nu era acel baeat de care ma indragostisem,insa am takut si am mers mai departe.

 


El a stat o saptamina si earasi a plecat lamurindumi ka are mylt de lukru…si e okupat.
In toamna acel prieten pe nume vitalea a plecat in ospetie la ianik in tzara lui…(ODESA)…kind a venit inapoi …lui vitalea i sa facut mila de mine si mia spus ca ianik are prietena ku kare se intilneste deja 2 ani si o iubeste ku adevarat.
Pentru mine aceasta veste  a fost una shokanta,am plins si am hotarit sai sun si sa ma asigur dakai adevarat la care mia raspuns ca da..insa el doar pe mine ma iubeste si ku ea doar din interese se intilneste….Uite asa am mers ku el inka un an de zile.El kind venea si statea aicea …kind se ducea akolo.

 


Nu am vut relatii sexuali pina la un moment …pe 5 martie 2009 eu miam perdut virginitatea,el lamurindumi de nenumarate ori ka nu va sti nimeni doar in kaz de voi spoone eu dupa are asa si a fost…nu stie nimeni inafara de doua prietene bune de a mele.El a plecat la Italia si ma sunat de vreo 2 ori si pe mine. Dupa o jumatate de an ma sunat si mia spoos ca vine in tara,si va veni si la mine.Pe atunci era septembrie2o10…am asteptat insa nu a mai venit,mia sunat in noiembrie si mia spoos ca vine la hramul satului,insa nici atunci nu a mai venit si nici nu a sunat.

 


Intro zi …suna telefonul ma duk ,ridik…si cine credetzi ca era …el zikindumi o veste care nu ma bukurat delok…mia spus ca prietena lui ,acea fata cu care avea un roman de 2 ani e insarcinata………………Eu am taku si nam zis nimik.
Akum in mai 2011 a facut nunta,nu am avut okazia sal mai vad,sa vorbesk ku el….insa inka mai tin la el.
Ma invatzat multe ,miaa dat multe sfaturi,kum sa ma komport ku baetzii,despre viaza ect.Am perdut cea mai mare dragoste din viatza mea …dar nu regret si sunt bukuroasa pentru el,tin la el ka la un prieten adevarat…
Fetelor fiti atente kind va indragostiti,nu kredeti baetzii…ei vor face tot posibilul ca sa le apartinetzii…un baeat care iubeste ku adevarat ii este rusine sa spuna TE IUBESK….TE IUBESK

Comentarii

Comentarii

5 COMENTARII

  1. mah dc sa regretam?k odata ce am facut cva nu mai putem da timpu inapoi ptr a repara ceva.capu sus si parerea mea e ca sl a gresit mai mult ptr k u esti q mult mai mik dekat el si prob intro zi o sa apara o alta fata in viata lui qm ai fost si u …. nu vr sa judec pe nimeni fiecare isi face viata lui. dar  makr putem invata din greselile noastre:*succes in continuare

  2. mai…pt el e clar ca ai fost doar o aventura….prietena lui era cea cu care el avea o relatie serioasa,si cu care isi cladea un viitor…tu ai fost pentru el una din  poate multele lui aventuri…. poate k a tinut la tine,dar nu suficient de mult incat sa renunte la orice si orcine pt a fi cu tine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.