As vrea sa fii al meu

4
1389

Nu de mult..aproximativ 1-2 luni in urma am inceput sa imi petrec timpul cu prietena mea"Olea"…. ea se intilneste cu un baiat tot din gasca aceasta"Marula"….Acest Marula are un prieten Sasa … cind lam vast prima oara pe el credeam ca "eiiii … nimic deosebit"
stind o zi cu el intratit mea placut ca pina acuma nu pot sa ma ghindesc la alt baiat ..chiar daca nu avem nimic ..si baeti am destul..
"Ochi albastri sau verzi 😀 .. inalt…. destept ..frumos… uhh mor 😛 "
Iam spus lu olea de el sarea in sus de bucurie .. sinca la o pietena aia a inceput a tipa de fericire…

 


El rar are prietena …pentru ca mai mult timpu il petrece cu prietenii… si nu numa"am invirede sumeaza canabis… poate sa serveasca des….. ii baiat rau ..dar miea deaestea imi plac…!!!
In gasca toti stiu cal simpatizez… chiar si el … toti foarte mult vor ca sa fim inpreuna ….. spun ca ne potrivim de minune..

 

Aga ….. dear fi totul asa de bine….. de la input a venit la mine acasa… peurma afara de poarta bine…dar este foarte foarte rusinos…nici nustiu ce sa fac cu asta …. El face un pas inainte pe urma 2 inapoi si asa mai dparte…. ne deprindem unu cu altul dar eu vreu mai mult….
El nu stie ca eu pot sai dau absolut totul .. nu fac capricii… nui interzic sa fumeze… sau sa plece cu prietenii unde vrea..etc..

 

Am incercat sa vorbesc cu el dar ce folos..da ii dau o intrebare ..el raspunde si tace …. ppz
POATE IMI DATI UN SFAT ?
 

Comentarii

Comentarii

4 COMENTARII

  1. Buna .frumoasa poveste . nu e vorba . dar uita`te bine . tigarile … sunt droguri . si dupa ce le incepi e foarte greu sa te lasi de ele . canabisul e si el un drog numai ca e umpic mai puternic . gandeste`te ca costa destul de mult . cunosc pe cineva care toti bani care i castiga si tot tot i dadea pe droguri . mai ales ca o inceput sa ia heroina . si asa si e . incepe cu canabis .. ciocolata, hasis , etc etc , cocaina , heroina si se duce . si crezi ca merita sa iti strici viata . din partea mea nu am nimica . dar gandeste`te. cand el nu o sa mai aiba bani de droguri o sa iti ceara tie … etc . i dai 1 data i dai de 2 ori i dai de 1000000 de mi de ori . dar poate intr`o zi nu o sa ai sa i dai . si te lasa …. gandeste`te bine . multa sanatate . inainte sa faci pasul acela calculeaza si gandeste`te ce poate fi . incearca sa il faci sa le lase acuma pana nu e prea tarziu . te pup . succes .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.