BAZA RELATIEI

1
1269

 

Ma numesc Cristian,
Posibil povestea mea de Dragoste pe unii nui vor interesa prea mult,dar sunt sigur caci pe unii ii vor ajuta.
''A fost o zi cind,nu am realizat prea mult ce inseamna Dragostea.
17 Martie 2011,a fost prima data cind i-am spus cit de mult o Iubesc.
Apoi din acea zi totul sa inceput.
Am avut foarte multe momente frumoase impreuna,momente care nu sunt posibile de uitat.
Dupa un timp in relatia noastra am ales Ca Dumnezeu sa fie in primul plan in relatia noasTra,ca el sa fie baza SI FUNDAMENTUL  relatiei noastre,pentru-ca daca Dumnezeu este baza unei relatii,Va asigur ca relatia nu se poate termina,sau destrama usor.
Au fost multe experiente impreuna cu Domnul,am vazut cum Domnul a lucrat in viata la ambii dintre noi,cind am avut o problema,a fost rezolvata prin rugaciune,prin Biblie,prin Cuvintul lui Dumnezeu.
Si vreau sa va spun,caci acum 29 Septembrie,realatia noastra merge inainte,Domnul a crescut iubirea noastra,O iubesc din toata inima,si ea ma iubeste la fel de mult,Si ii sunt un prieten fidel.
6 Luni am fost impreuna unul linga altul,in necazuri,dureri ,bucurii.

 


Si acum nu suntem 4 luni impreuna ,Suuntem intr-o relatie,dar suntem la distanta,suntem la mii de km.
Si ne vom revedea la Craciun in 2012,apoi nu stiu o data concreta.
Vreau sa va spun ca este dificil unul fara altul,dar noi ne avem unul pe altul in inimile nostre ,in mintea noastra si in orice gind,Si cel mai important este ca acele 6 luni impreuna,am lucrat la baza noatra impreuna ,si noi lam ales pe Isus,ca el sa conduca relatia noastra.

 


Si eu sunt sigur 100% ca eu nu voi pierde aceasta Dragoste pentru ea,si ea pentru mine.Avem o absoluta incredere unul pentru altul,Si cred intr-un viitor binecuvintat De Domnul Iusus.
Iubiti-va si fiti credinciosi,si fiti niste parteneri credinciosi,fideli pentru cei de linga voi,Si sfatul meu este ''Alegel pe Isus,in viata ta,in familia ta,in inima ta,si el sa fie baza relatiei tale cu cine esti,Si iti garantez,caci nu vei regreta''  ,fiti binecuvintati de Domnul.
Pentru mai multe informatii,ori sfaturi Biblice despre viata,prietenie,relatie ori familie,ma puteti contacta pe adresa de email – :  sb-cristian@mail.ru
Cristian !

 

Comentarii

Comentarii

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.