Campionii destinului, Merita citita

1
1969

Acum 26 de ani ,intr-o zi de mai, cu mult soare si cer senin ,s-a nascut TEODOR ,fiul meu cel mic .Bucuria nasterii ,implinirea sufleteasca a oricarei mame care aduce pe lume inca un copil ,e spulberata intr-o clipa .Belelusul abia nascut ,avea SINDROM DOWN .Nu stiam mare lucru despre acest sindrom genetic ,desi eram cadru medical .
In ciuda previziunilor sumbre din jur ,am inceput sa lupt ,sa incerc sa gasesc metode de socializare ,educare si scolarizare .Nu existau manuale ,nu erau specialisti care sa te indrume .Mi-am confectionat singura un manual decupand din reviste si ziare ,litere si imagini .Am renuntat la viata mea obisnuita si m-am rotit cu 180 de grade pentru a realiza ceva bun pentru copilul meu .
Cu ambitie,munca ,rabdare ,dar mai ales dragoste ,am reusit sa-l canalizez pe TEODOR SPRE O VIATA APROAPE NORMALA .A absolvit o SCOALA PROFESIONALA ,e campion SPECIAL OLYMPICS si PARALIMPICS la atletism si aruncarea mingiei de oina ,scrie ,citeste ,foloseste calculatorul ,e ipodiacon [ajutor de preot ]la LITURGIA de duminica de la o biserica din Alexandria ,e presedinte onorific al ASOCIATIEI ”DAI O SANSA”ALEXANDRIA,infiintata de mine pentru copiii cu SINDROM DOWN si alte dizabilitati .

 
A reusit sa invinga sindromul !”CAMPIONII DESTINULUI ”e titlul uneia din cele 3 carti scrise si publicate de mine despre copiii cu dizabilitati .

 
Cineva drag mie spunea:”Daca ii judeci pe oameni ,nu mai ai timp sa-i iubesti !” ELENA TANASE,ASOCIATIA”DAI O SANSA”ALEXANDRIA
PS. Site-ul Asociatiei mele este….www.daiosansa.ro

Comentarii

Comentarii

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.