Ce mai e nou pe site-ul nostru?

3
1477

Ce mai e nou pe Povesteata.eu   

 

Socializare pe internet:  De astazi aveti posibilitatea de a trimite povestea ta unui prieten prin intermediul site-urilor de socializare internationala. In josul unei povesti veti gasi un bloc de imagini care reprezinta Yahoo Messange, Facebook, Twitter, etc…Este foarte simplu! In acest fel speram sa ne facem cat mai cunoscuti cu ajutorul dumneavoastra, trimitand o anumita poveste, care v-a placut foarte mult la toata lista de messanger sau de facebook. Sunt sigur ca v’au placut mai multe povesti..!!

 

Povesti in limba engleza:  Ne continuam proiectul nostru, inceput de anul acesta, si anume de a traduce cat mai multe povesti in limba engleza pe site-ul: http://yourstory.povesteata.eu/  Sau cine doreste, poate sa ne trimita povestea scrisa in limba romana si engleza de asemenea. In felul acesta speram sa socializam si cu povestile altor oameni din alte tari…Astept incontinuare voluntari care doresc sa participe la acest proiect.

 

Povesti in limba romana: Ne continuam de asemenea si site-ul actual, cu povestile in limba romana, declaratii, poezii, etc…si speram ca acest site sa te ajute in luarea unei decizii, sau sa te descoperi pe tine asa cum nu te-ai fi asteptat niciodata. Folositi de asemenea si pagina de consiliere psihologicaPsih.Loredana Tudorache va asteapta la orice ora cu probleme voastre.

Cineva mi-a propus sa scot o carte cu povestile de pe site, care pana acum sunt aproximativ 240 la numar. Astept si o parere din partea voastra.


Va multumesc si va astept oricand cu lucruri noi pe site.

 

Comentarii

Comentarii

3 COMENTARII

  1. Alin,initiativa ta e salutara !N-ar fi rau sa scoti o carte cu povestile de pe site,dar exista intotdeauna un …dar!Am citit majoritatea povestilor de viata,de dragoste,tradari etc.de pe site!Dezamagirea mea a fost mare vazand gravele greseli de ortografie la f.f.f.multe din aceste povesti,apoi greselile de exprimare …Stiu ca fiecare avem povestea noastra,durerea noastra,bucuria noastra(un punct comun,general)dar din nefericire nu toti ne-am bucurat de aceeasi educatie sau de un prof.bun de lb.romana…Nu vreau sa jignesc pe nimeni,dar daca vei scoate o carte cu aceste povesti intai trebuie"cernute"bine si vei vedea cat de putine vor trece testul pentru a fi publicate…Imi cer scuze,nu vreau sa fiu caustica,dar trebuia,simteam nevoia sa spun parerea mea sincera!

  2. Buna, Ai perfecta dreptate, am repetat de multe ori la anumite povesti, sa fie cat mai mare atentia la gramatica limbii noastre, insa se pare ca am vorbit degeaba. Foarte multe povesi nu le-am moderat pe site tocmai din acest motiv.
    Oricum, daca ne hotaram sa scoatem cartea, toate povestile care vor fi publicate, vor fi riguros verificate inainte.
    Parerea ta sincera, este bine venita, insa din cate am vazut, deja garmatica limbii romane incepe sa sufere modificari datorita erei tehnologice pe care o traim, datorita tastaturi in limba engleza, datorita timpului care trece din ce in ce mai repede, etc…

  3. Are dreptate cu gramatica si Alin are dreptate caci timpul trece foarte repede si tastatura in engleza!Mie unul imi este imposibil sa nu gresec ceva si de obicei incerc sa scriu cat de corect cu putinta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.