Idei de cerere in casatorie

O Cerere in casatorie nu este un lucru usor.

Majoritatea dintre noi am trecut prin acest moment si am vrut sa il facem unic sa il intiparim in memoria noastra pentru totdeaunua.

Oricum ar fi, acest moment trebuie sa fie unic in viata ta fie ca vorbim despre un mesaj inedit pe telefon sau un zbor cu parasuta, ideile sunt foarte variate si merita analizate fiecare in parte.

Pe aceasta pagina incercam sa aducem cat mai multe idei la un loc si sa va inspire in pasul pe care il veti face. Speram ca pe aceasta pagina sa gasiti ceea ce cautati sau sa va inspire cat mai mult.

1: Prima idee de cerere in casatorie

Este vorba de un cuplu din Pitesti. El a complotat totul cu prietenele ei care au aranjat sa iasa la un film intr-o seara fara prietenii lor insa el pregatea o surpriza fantastica prietenei. 

Vedeti in filmuletul de mai jos ce sa intamplat. Felicitarile noastre pentru curaj!

 

 

2: Se spune ca, pentru a cuceri o femeie, nu trebuie sa-i castigi afectiunea,

ci sa o faci sa te doreasca. Iar pentru asta, cea mai simpla strategie este aceea de a o surprinde, de a-i arata latura ta pasionala intr-un mod neasteptat, dar elegant!

 

 

3: Ceva foarte inedit cu mascati si arestare.

La prima vedere este o arestare insa iata ce sa intamplat mai departe:

 

 

Va invitam sa ne transmiteti o idee de cerere in casatorie la adresa contact@povesteata.eu pentru a fi publicata. Chiar pe a ta daca ai filmat!

Va dorim mult succes in alegerea momentului.

cerere in casatorie
Cele mai inedite idei de cereri in casatorie