Ceva foarte rar….

10
1575

Pai mai intai de toate,o intrebare….Ce ma fac???Ok,deci..sunt roman,locuiesc in Spania de ceva timp,recent am cunoscut o fata,si a fost ceva de genul ''dragoste la prima vedere'' ok,stiu,suna ciudat,aiurea… Dar acum vine partea interesanta… Ea nu vorbeste spaniola,nici engleza,iar eu la randul meu nu vorbesc franceza…. 🙁 Obisnuiam sa ii desenez in nisip,pe plaja… si… sunt mai indragostit ca niciodata… Dar ce POT FACE??? Google Translate nu prea traduce bine….

Eu nu ii vorbesc limba,ea ''pe-a mea'', nici pe-atat… ne intelegem cu toate astea… aa,am mentionat ca o sa plece la Paris in cateva zile?:( si eu raman asa….indragostit pana peste,stii ca am atatea sa ii spun,ATATEAAAAAAAAAAA!! 🙁 Dar nu pot… nu pot 🙁 

Comentarii

Comentarii

10 COMENTARII

  1. […] Ceva foarte rar…. Thu Jul 22, 2010 15:41 pm Pai mai intai de toate,o intrebare….Ce ma fac???Ok,deci..sunt roman,locuiesc in Spania de ceva timp,recent am cunoscut o fata,si a fost ceva de genul ''dragoste la prima vedere'' ok,stiu,suna ciudat,aiurea… Dar acum vine partea interesanta… Ea nu vorbeste spaniola,nici engleza,iar eu la randul meu nu vorbesc franceza…. Obisnuiam sa ii desenez in nisip,pe plaja… […] […]

  2. Of… Stiu cum e sa vrei sa vorbesti si sa n-ai cum… e oare imposibil sa gasesti pe cineva care sa traduca daca nu din romana in franceza, din spaniola in franceza? Te-as ajuta cu cea mai mare placere, dar si eu stiu tot engleza si ceva italiana… Asta ar fi o varianta. Sau poti sa iti iei un ghid de conversatii si sa incerci sa inveti nitel de franceza 🙂 Hai ca se poate! Ar fi pacat sa te gandesti la ea dupa ce pleaca ca nu ai putut sa i te adresezi.

  3. DE CAND IUBIREA ARE LIMBI?'IUBESTEO ..SI SPER CA SI EA PE TINE .IN REST TOATE VIN ,FITI FERICITI,SI BUCURATIVA DE ACESTE MOMENTE CA SI CUM AR FI PRIMA SI ULTIMA DATA CAND TE INDRAGOSTI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.