Consiliere

A apela la un psiholog nu este o rusine sau o injosire. Avem nevoie de un expert intodeauna atunci cand nu ne mai putem controla sentimentele! De obicei apeleaza la un psiholog persoanele perfect sanatoase, aflate intr-o situatie de impas cu privire la rezolvarea unor situatii de criza, sociale, sentimentale sau familiale.

Daca consideri ca ai ajuns in impas din punct de vedere sentimental sau orice altceva te invitam sa apelez la expertul nostru in domeniul acesta.

Consilierul nostru este echipa de la Antena Group, mai exact Andreea Fratila, redactor la Antena1 care coordoneaza o emisiunea ce se va difuxa incepand cu Frebruarie 2018. Cererile voastre pot ajunge la TV sa fie dezbatute de cat mai multe persoane specializate in Psihologie. 

Pe aceasta cale va rugam sa oferiti cat mai multe informații despre problema voastră.

  • Te va ajuta sa-ti dezvolti capacitatile de comunicare cu cei din jurul tau.
  • Te va ajuta sa treci cu usurinta peste tot ce inseamna pentru tine „o problema”.
  • Te poate ajuta foarte mult o discutie cu un psiholog. Aceasta pagina va permite sa luati legatura cu o persoana specializata, care este dispusa tot timpul sa va asculte!

Te rugam sa completezi formularul urmator cu toate datele care ti se cer.

Mult succes.

 

[contact-form to=”d_alinus2004@yahoo.com” subject=”Ai primit o cerere de Consiliere Psihologica de la Povesteata.eu”][contact-field label=”Numele tau” type=”name” required=”1″][contact-field label=”Email” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Orasul tau” type=”text”][contact-field label=”Varsta” type=”text” required=”1″][contact-field label=”Mesajul” type=”textarea”][/contact-form]