Cu siguranță numărul 19 este numărul meu norocos

1
877

Cu siguranță numărul 19 este numărul meu norocos, vrei sa știi de ce?
Citește-mi următoarele cuvinte scrise cu sentimente sincere și pure.
La început, a părut un joc de copii, dar, iubitul meu, îți amintești de ziua încare am decis împreună să ne clădim un drum al nostru, nu? Ei bine, eu mi-o amintesc ca și cum s-ar fi întâmplat ieri. Îmi amintesc cum amândoi, timizi și parcă cu teama ne priveam îndelung, îmi amintesc de primul sărut.. Acela, scumpul meu… a fost momentul în care am simțit că m-am renăscut, ți-am simțit buzele moi și tremurânde atingându-le pe ale mele în așa fel încât inima să-mi izbucnească în bătăi puternice.

Îți amintești iubitule, de nopțile lungi pe care le petreceam la telefon, de mesajele dulci pe care ni le trimiteam? Știu răspunsul, iubitule. Și eu mi le amintesc perfect, îmi amintesc cum orele treceau încercând să ne descoperim unul pe celalalt și mărind dorința de a trece mai repede timpul pentru a ne revedea din nou, pentru noi nu conta că era 1, 2 chiar și 3 dimineața și în ziua aia aveam școală, amândoi ne simțeam atât de bine vorbind, considerând că oboseala de dimineața își avea rostul.

Îți amintești iubitule, când ai cunoscut-o pe mama? Știu, si eu. Atunci, aveam lângă mine persoanele pe care le iubeam cel mai mult, cele mai prețioase persoane din viața mea, eram cea mai fericita. Timpul trecea, iubitul meu, relația noastră devenea tot mai intensă, strânsă și sinceră iar eu simțeam cum îmi exploda inima de atâta dragoste tăinuită, te regăseam în fiecare piesa pe care o ascultam, în fiecare vers pe care îl cântam, noaptea erai ultimul meu gând înainte să adorm, în acele momente știam că orice fir al existenței mele era legat de tine.

 
Îți amintești iubitule, primul „te iubesc”? Și eu îmi amintesc, totul s-a întâmplat repede, dar pentru noi știi și tu că timpul nu a fost o problemă, ne-am lăsat mereu conduși de sentimente, am avut încredere unul în celalalt. Acel „te iubesc”, m-a făcut să-mi doresc să-ți fiu alături pentru tot restul vieții mele. Încercam să-ți descriu în fiecare mesaj orice sentiment pe care ochii tăi, vocea ta și chipul tău îl nășteau în mine, mă gândeam minute întregi să găsesc cuvintele potrivite pentru a-ți onora frumusețea, caracterul și inteligența.

 

Am fost acolo, de fiecare dată în care m-ai lăsat să asist la trăirile vieții tale, și tu le-ai văzut pe ale mele, m-ai încurajat de fiecare dată când am căzut, m-ai ridicat și m-ai scuturat, iar când nu ai putut, te-ai așezat lângă mine așteptând să ne ridicam împreună. Am avut parte de o vară lungă, o vară în care ne-am cunoscut, o vară în care adormeam amândoi în fața camerei web ducându-ne dorul unul celuilalt, și ne-am jurat reciproc că nu ne vom despărți vreodată.

Inimile noastre învățaseră să bată una pentru cealaltă, știau că nu se pot lipsi una de alta, așa cum nici corpurile noastre nu puteau rezista în lipsa celuilalt. Am depășit totul împreună, am depășit timpul, am depășit distanța, am depășit dorul și durerea, am petrecut momente unice, momente care ne-au legat și ne-au promis eternitatea împreună.

 
Îți amintești iubitule, când mi-ai făcut primul cadou? Da… acel inel micuț și frumos, pe care mi l-ai oferit cu o zi înaintea zilei mele de nume. Îmi amintesc, emoția cu care mi l-ai oferit, ți-am simțit inima cum bate mai tare ca niciodată atunci când mi l-ai pus pe deget, iar tu emoționat mi-ai spus cu zâmbetul pe buze: „De ce mă pui să fac asta?”, iar eu am tăcut, ți-am zâmbit și te-am sărutat.

 
A venit si toamna, iubitule. Momentele in care eram de nedespărțit se întorseseră, stăteam împreună ore întregi, ne prosteam, râdeam și ne îmbrățișam cu dragoste, iar fiecare atingere de-a ta mă întărea să lupt și mai mult pentru noi, să depășesc fiecare moment de slăbiciune dintre noi doi și să îți ofer toată dragostea pe care o aveam pentru tine.
Îți amintești iubitule, balul? A fost un moment special pentru mine, m-am simțit în centrul atenției și cea mai mândră. Când toată lumea își îndrepta atenția către mine, eu te priveam cu mândrie în mulțime și îmi spuneam în gând: „El este bărbatul vieții mele, este bărbatul perfect și este al meu!”.
Dar când ai dat nas în nas cu „dracul”, așa cum îi zici tu, îți amintești iubire? ) da, tata și știu că acum razi )… Atunci chiar a fost un moment amuzant. Tu stăteai lângă el pe scaunul din dreapta al mașinii, tăcut și liniștit. Acela cred ca a fost singurul moment în care tu și el a-ți stat așa aproape, dar eu zic că a meritat, știi cum se zice, totul este bine atunci când se termină cu bine, mai ales că în acea seară, la miezul nopții se împlineau cei 18 ani ai mei. Tu ai fost primul care mi-a urat un „La mulți ani!” călduros, mi-ai spus cu mândrie: „La mulți ani, majora mea!”. În noaptea aceea m-ai făcut cea mai fericita, mi-ai pus toată lumea la picioare cu un singur sărut, am dormit îmbrățișați și ai stat lângă mine pana la 5 dimineața.

 
Când ne-am reîntâlnit seara, îți amintești iubitule? Și aici Știu răspunsul. Cu toate că a fost seara mea, tu ai fost cel mai important, datorită ție am purtat cel mai frumos accesoriu, zâmbetul. Tu m-ai făcut să zâmbesc toată seară aceea, chiar daca unele lucruri nu au fost așa cum mi-aș fi dorit eu. Și în seara aceea ai rămas cu mine, iubitule, mi-ai făcut noaptea un cântec după care eu înnebuneam și pe care l-am fredonat zile și nopți întregi.

 
Au trecut și aceste momente, iubitule, însă noi ne-am apropiat și mai mult, ne iubeam mai mult decât orice alt om putea să iubească la vârsta noastră, am rămas și cu amintiri frumoase pe care le împărtășim și acum, iubitule.
Îți amintești iubitule, când ți-am cunoscut părinții? Mda, atunci am fost depășită puțin de situație .. ) eram mai stângace decât în primele noastre zile împreună, pentru că scopul meu era de a-i face pe ai tăi să mă placă și să creez o atmosferă plăcută în jurul meu, și uite că am reușit, și mă bucur enorm. Și acesta a fost un pas important din viața amândurora, pe care l-am trecut împreună cu brio, și îți mulțumesc că mi-ai oferit prilejul de a intra în sânul familiei tale și de a mă integra perfect ca și cum eram copilul părinților tăi.

 
Îți amintești iubitule, de seara dintre ani? Da.. atunci când ai venit și m-ai luat de acasă ) nasol moment pentru tine, nu? ) eh, ai trecut peste și poate că ți-a prins bine să mai stai puțin de vorba cu tata. Sau poate nu, cine știe ). A urmat o seară perfectă pentru noi, din nou am stat printre ai tăi și m-am simțit ca și cum făceam parte din familie, am râs cu toții, am dansat și ne-am distrat. Îmi amintesc miezul nopții când am trecut în noul an, și tu nu-i așa? Atunci am făcut abstracție de restul lumii care ne înconjura și ne-am spus „Te iubesc!” cu flăcări în priviri și dorința arzătoare a unuia față de celalalt.

 

Noaptea a continuat în cel mai frumos mod, am rămas amândoi singuri în liniște, lăsându-ne duși de val, fără restricții. A fost noaptea noastră, noaptea în care nu am avut niciunul nici o alta grija, o noapte în care ne-am permis să fim egoiști și să ne gândim numai la noi doi și la ceea ce ne face fericiți pana la primele raze ale soarelui.
A urmat o dimineața plăcută chiar dacă chipurile noastre păreau obosite, în interiorul nostru eram odihniți și împliniți, o dimineața în care ne-am destins amândoi cu o cafea, cu săruturi dulci. La puțin timp după toate aceste momente, venise timpul să ajung acasă. Într-adevăr, îmi era dor de casă și de părinți, însă nu mă înduram să te las singur și să plec, dar nu aveam de ales.

 
Au urmat câteva zile în care am stat fără să îți simt gustul buzelor, însă a trecut și ne-am revăzut, ne-am iubit și am recuperat timpul ăn care am stat despărțiți.
Timpul a trecut, iubitule, se împlineau opt, nouă, zece luni de când ne creasem propriul nostru drum, când ne uitam înapoi, ne aminteam și râdeam de prostioarele pe care le făceam, ne împărtășeam momentele haioase, momentele în care ne-am certat și ne-am împăcat că doi copilași care se ceartă pe suzetă.
Că tot am vorbit despre ceartă… acestea sunt inevitabile, iubitul meu, oamenii puternici se ceartă și rămân așa, însă oamenii care se iubesc chiar daca se ceartă, ei știu să se împace in cel mai frumos mod posibil, ștergând totul cu buretele și unindu-i tot mai mult, așa cum s-a întâmplat si in cazul nostru.

 
Ne-am creat amintiri pentru fiecare zi, iubire, unele poate le-am uitat chiar si eu, dar cele mai importante au rămas acolo in sufletul meu si vor rămâne pe veci neuitate. Le voi povesti copiilor, nepoților și poate chiar și strănepoților noștri ca ele să rămână nemuritoare. O astfel de dragoste ca a noastră va fi veșnică. Până în momentul în care inima mea va înceta să mai bata, poate fi și în curând sau poate va fi peste câteva zeci de ani tu vei rămâne dragostea mea eternă, iar pe lumea cealaltă, când ne vom întâlni te voi iubi și mai mult, iar atunci va fi cu adevărat nemuritoare.
Iubitul meu, haide sa ne înnebunim mințile și corpurile până ce Dumnezeu ne va duce în acel loc frumos despre care oamenii buni vorbesc, haide să ne continuăm viața și după moarte în paradis, în paradisul nostru. Știu că poate-ți suna ciudat să ne continuăm viața după moarte, dar chiar este posibil. Sufletele întregi continuă să trăiască prin sufletele cărora le-au dat viața, prin rodul iubirii lor.

Haide să gustăm viața împreună pentru restul veacurilor.
Nu sunt dramatică, tu mă cunoști cel mai bine și mă știi cât de nebună sunt, însă vreau să-ți spun și cele mai mici gânduri ale mele, suntem tineri și nebuni, iar noi ne vom trăi nebunia noastră frumoasă în liniște și discreție, doar Dumnezeu va fi martorul nostru, iar odată cu noi, vor intra și toate secretele noastre în pământ.

 
Îți mulțumesc că îmi ești alături, îți mulțumesc pentru dragostea pe care mi-o oferi, îți mulțumesc pentru că îmi spui vorbe dulci. Ar crede cineva ca există o astfel de dragoste perfectă? Nu știm răspunsul, însă noi știm că suntem unici și merităm tot ceea ce este mai bun și frumos în aceste două lumi.
De cate ori ți-am spus, iubitule, că ești sensul vieții mele? Da, știu, de multe ori, însă pentru mine nu este de ajuns. Te întrebi de ce? Pentru că acele cuvinte nu sunt îndeajuns de mari, rămâne doar să-ți demonstrez asta în fiecare zi pe care o petreci alături de mine.
Ți-am spus, iubitule, că nu vreau să trăiesc în lipsa ta? Da, ți-am spus și asta, și și-o voi repeta ori de câte ori voi avea ocazia, și nu pentru că ai putea să uiți, ci pentru că vreau să auzi aceste cuvinte și să ai încredere deplină în mine.
Iubitul meu, vreau că în fiecare dimineața să-mi faci viața o artă, vreau să mă sufoci cu săruturi, vreau să-mi acoperi sânii goi iar atunci când dorm să mă privești îndelung și să realizezi cum un om mic dar cu o inimă așa mare poate să te iubească atât de mult.
Acum știu că amândoi am primit ceea ce ne-am dorit, dar peste ani și ani, cum va fi iubirea mea? Ei bine, atunci va fi diferit, atunci vom avea copilași, vom avea tot ce și-ar putea dori un om care trăiește pe acest pământ.
Îți spun în fiecare zi tot felul de cuvinte frumoase, te exemplific în tot ceea ce este frumos, dar toate aste pălesc în fața chipului tău perfect, iar atunci când tu mă alinți, îmi tresare inima de fericire și îmi doresc mai mult că niciodată să te îmbrățișez și să te sărut.
Iubitul meu, de cate ori ți-am spus că ești perfect? Ți-am spus de foarte multe ori, știu asta, însă eu nu fac altceva decât să reflectez asupra frumuseții și purității tale. Câte femei nu și-ar dori un bărbat adevărat, un bărbat perfect lângă ele? Foarte multe, crede-mă .. Însă eu am ajuns la concluzia că perfecțiunea ți-o creezi după bunul plac și după propriile nevoi, nu o primești de-a gata. Eu nu te-am schimbat și nici nu am aspirat la lucruri imposibile din partea ta, eu ți-am iubit și calitățile și defectele în aceeași măsură, numai că eu ți-am considerat defectele drept calități, pentru că niciodată nu ai făcut ceva care să mă supere în mod voit și în special, am văzut prin tine, iubire, ți-am văzut sufletul și m-am îndrăgostit de el și nimeni nu poate schimba asta. Ești făcut pentru mine, iar eu sunt făcută pentru tine! Nu mi-am dorit niciodată un print pe un cal alb, mi-am dorit un EL pentru că eu sunt o EA, iar tu reprezinți ceea ce mi-am dorit.
Iubitul meu, îți ador pielea fină lângă a mea, îți ador mirosul dulce îmbinându-se cu al meu. Haide să ne coloram lumea după bunul plac. Să treacă anii, dar tu să nu-mi treci niciodată. Peste câteva zeci de ani tot tu să-mi fi liniștea, iubitule. Să vedem împreună sute și mii de apusuri și răsărituri de soare, să văd umbrele frunzelor mișcându-se pe pielea ta, să-mi fii propriul televizor viu care proiectează imagini, să-ti fiu binele ce te luminează.
Iubitul meu, știi cine ești pentru mine? Ești mult mai mult decât ai crede. Tu îmi ești prieten atunci când nimeni nu mă ajută, îmi ești frate atunci când mă cerți, îmi ești tată atunci când mă protejezi, îmi ești iubit atunci când sunt o copilă, îmi ești amant atunci când am fantezii și nu în ultimul rând, dar cel mai important îmi ești soț și viitor tată al copiilor mei.
Aștept cu nerăbdare acel moment în care îmi vei pune întrebarea aceea, știi tu, cea care face orice femeie să se topească în fața bărbatului pe care îl iubește. Știi care va fi răspunsul meu, nu? Chiar daca îl știi, eu tot și-l voi zice: „DA!”, de o mie de ori „DA!”!
Cu toate aceste cuvinte, iubitul meu, ti-am descris de ce numărul 19 este numărul meu norocos. Tu ești norocul meu, Dumnezeu m-a binecuvântat cu tine, iar eu îl voi răsplăti cu toata iubirea pe care ti-o ofer acum si pe tot parcursul vieții noastre.
Te iubesc mai mult decât orice!
Și să nu crezi ca am uitat, astăzi este ziua noastră.
La mulți ani, bărbatul meu! Și ca drept cadou aniversar, îți ofer inima mea scrisă în cuvinte, pentru că cea care bate este deja la tine.

 

Comentarii

Comentarii

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns