Despre destin și frimituri de noroc, foarte interesant

0
3347

Nu poți fugi de ceea ce te așteaptă și nici să te ascunzi nu poți . Nu îți rămâne decât să accepți și să trăiești cu sentimentul că acel ceva ți-era destinat, că este o parte din tine, că poate aduce modificări întregului ” tu ” , că ești o mică parte din univers și că totul are ordinea lui firească. Fie că ai parte de lucruri bune, de surprize plăcute sau din contră, trebuie să ai sufletul pregătit să primească cu brațele deschise ceea ce ți se rezervă. Se spune că destinul ți-este scris de dinainte.

 

Nu mă îndoiesc de acest lucru. Dar se mai spune că și tu îți poți scrie propria poveste. Cred de asemenea și în acest lucru. Pentru că destinul se scrie în fiecare zi, cu fiecare minut care trece peste noi și se schimbă mereu în funcție de noi, de deciziile pe care le luăm , de traiectoria pașilor noștri. În viață nu poți avea tot ce îți dorești dar cu siguranță poți avea procentul majoritar în privința viselor și a dorințelor tale. În cele din urmă tu ești cel care decide, cel care spune ultimul cuvânt. Destinul este doar o cale diferită , paralelă cu cea pe care noi o urmăm zilnic. Uneori, drumurile se încrucișează și ai impresia că te rătăcești. Însă nu e deloc așa.

 

Doar că , de multe ori , apăsați de griji și gânduri pesimiste înnegurăm totul și nu mai reușim să vedem în întunericul creeat tot de noi. Lucrurile care nu țin de noi, care ne depășesc puterea trebuie să le lăsam în mâinile nevăzute ale Domnului. Trebuie să știm când să ne oprim și când să mergem mai departe. Când să forțăm lucrurile și când să le lăsăm în ritmul lor. Mergi alături de destinul tău și nu în spatele lui. Ceea ce este în spate, te poate conduce către locuri întunecate.

Comentarii

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.