Dragoste la prima vedere sau doar o iluzie?

2
1700

Se spune că dragostea apare atunci când te aștepți mai puțin,nu am luat în serios această zicală,considerând-o a fi inutilă,până într-o zi când am simțit fiorii dragostei pe propria-m piele.
Să vă povestesc cum a început totul.
O zi splendidă de joi,un soare plăpând,o adiere ușoară a vântului, mă decid să ies la o mică plimbare în compania unei colege pt. a profita de venirea primăverii.
În timpul frumoasei noastre plimbări,simt un parfum care ma atras foarte mult,întorcându-mă observ un băiat foarte simpatic,cu o statura prezentabilă.

Nu i-am dat pre multă importanță la început considerându-l a fi un băiat cu nasul pe sus,continuându-mi plimbarea liniștită îi sună colegei mele telefonul,în acel moment mi-am întors și eu reflexiv privire în spate și l-am observat pe el în spatele nostru.Noi având un mers încetinit și legănat i-am făcut loc să treacă pt. a nu sta în spatele nostru.El politicos mi-a răspuns la gestul meu și a trecut în față.Plimbându-ne în continuare ,la un moment dat ne trezim din nou cu el în spatele nostru,de acestă dată el făcuse un pas lângă mine și mă întrebă la ce liceu sunt.Răspunzându-i politicos la întrebare,începusem să intrăm în vorbă.Se alătură și el la mica noastră plimbare,am început să ne cunoaștem mai bine și mi se părea de-a dreptul adorabil.Mie, începuse să îmi fie frig ,iar el se oferi să mă încălzească,eu l-am refuzat cu un surâs subânțeles considerând că este prea repede pt. al lăsa să mă țină în brațe.

 

El și cu colega mea aveau bunici în același sat,iar el cu verișorul ei erau prieteni buni.Făcându-se întuneric eu împreuna cu colega mea am decis să ne retragem spre casă.El s-a oferit să ne conducă iar spre final am făcut schimb de ID de mess.
În acea seară vorbind pe mess cu el,ne-am descoperit lucruri în comun.Pentru că era târziu,mama mea enervată că nu m-am culcat a venit și mi-a scos calculatorul din priză în toiul conversației.După câteva minute intrând din nou pe calculator,descopăr că el nu mai era pe mess,mi-am cerut scuze pt. ieșirea mea bruscă apoi m-am pus și eu la culcare.
Trecuse vineri seara și el nu era pe mess,eu fiind stresată și punându-mi o mie și o sută de întrebări ce îl împiedica să nu fie .Într-un final făcându-se târziu și eu fiind obosită ,adormisem la birou.Sâmbătă după-masa ieșisem din nou cu colega mea,și spre uimirea mea aflu de la ea că el mă place foarte mult.Eram foarte fericită,dar îmi ridicam semne de întrebare referitor la absența lui.Trecuse și sâmbătă și duminecă și el tot nu era.Sfătuindu-mă cu colega mea despre aceste lucruri,ea îmi spusese că poate este plecat din oraș împreună cu părinții lui.Acceptând această idee am luat decizia să mai aștept câteva zile să văd dacă intră.

 


Problema mea este următoarea.Nu știu ce să cred,având în vedere că îmi place foarte mult,a apărut în viața mea când mă așteptam mai puțin și m-a făcut să țin foarte mult la el,e un fel de "dragoste la prima vedere ".Sunt o persoană cu capul pe umeri și foarte realistă.Dar acum mă simt puțin confuză și de aceea apelez la sfaturile voastre.Va mulțumesc! 14.03.2011

Comentarii

Comentarii

2 COMENTARII

  1. parerea mea este sa nu te arati prea entuziasmata si sa astepti sa vezi cu ce expicatie vine el,ai zis ca esti cu capul pe umeri si realista,deci asa sa fii,asteapta sa vezi ce se intampla si dak crezi ca te place si tu dupa cum vad il placi pe el destul de mult,merita sa incerci…bafta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.