DRAGOSTEA MEA MARE

1
1918

 

Am intrat din intamplare pe net si hoinarimd pe aici v-am gasit pe voi ,pe care va consider prieteni mei ;am vazut ca multa lume e trista si toti aproape suferim din dragoaste .

Povestea mea incepe asa :era intr-o zi de la sfarsitul de octombrie ,cand se incep scolile ,iar eu fiind un boboc de anul 1 ,m-am fasticit cautand o sala de curs intr-un amfiteatru , am intrat, cand cursul era deja inceput ,iar domnul profesor era deja intrat ,cand am deschis usa amfiteatrului ,am cerut voie sa intru si l-am vazut acolo pe  el in ultimul rand , am vazut niste ochi asemeni unor carbuni incinsi , ce ma secerau cu    privirea .

In pauza de curs il vad , ca iasa afara la o tigara ,iar eu ramam ,cu priverea pierduta la el .

Era el PRINTUL INIMI MELE ,dar si COSMARUL SUFLETULUI MEU .

Avea obraji asemeni  unor maci in lanurile de grau ,privirea de  de foc, parca imi ardea fata  cind se uita la mine  ;in parul lui parca soarele dansa zglobiu aveam inpresia  era de un rubiniu aprins, ca era un zeu coborat in Antica Grecie.

  PENTRU MINE A FOST SI UN INGER SI UN DEMON  IN ACELASI TIMP.

Tot intalnindu-ne la cursuri ,parca astemptam sa-l revad pe EL :PRINTUL INIMII MELE .

  Apoi l-am vazut, ca  sta in acelasi bloc cu mine ,doar la alta scara ,dar inevitabilul s-a produs si ma remarcat si pe mine ,au fost 3-4 ani frumosi ; veneau impreuna cu colegul sau de camera la noi ,adica eu si o colega ,ce statea cu mine  invatam impreuna ,mamcam c-am impreuna ,doar ca nu am aceptat sa doarma la mine niciodata. 

Eu o fata simpla de la tara  careia mam si bunica mi-au intiparit in suletul meu ca : <pentru o fata cinstea si omenia e cea mai mare avere ,nu conteaza nici casa si nici masina  pe care le ai >,si le-am ascultat  si rau am facut .

  Seara, ne adunam la mine ,dupa cursuri si povesteam la un pahar de vin  ii spuneam< pahar de vorba>,radeam de glumele lui radeam de ori se strimba de ceva  si ce  ne trecea prin cap ,incet ,incet am prins drag de el ,dar el vroia doar alceva si la un moment imi spunea <decat sa te tin pe tine in brate, m-ai bine tin un stalpin brate ,ca esti de gheata >,nu am fost de gheta ,dar m-am transformat de gheata .

La un moment  imi spune :<o fata trebuie sa fie, ca un manechin >,dar  eu ii spun < ca eu sa fiu manechin ,tu sa fii DAVID UN INLUZIONIST CELEBRU la acea vreme , in spatele unui maechin stau o armata de oameni ,un mamechin e o politica de marcheting  doar ai invatat nu-i asa la cursul de marketing >.

Tot ce ma invatam ,intii experimentam pe el ,iar intr-o seara colegul lui de camera imi spune <tu esti fenomem ,toate dragutele lui nu i-au dat atitea batai de cap cite ii dai tu ,ce-i faci >, ceea ce ,ei nu au stiut si nici nu vor stii nici odata ,ca eu spalam pernele cu lacrimile mele  si era o masca ,pe care am imprumutat-o tot de la el practic dintr-un om vesel si zglobiu m-am transformat intr-un om rece si dur ,acum sunt asemeni unui pumn de fier  ,intr-o manusa de catefea rosie . 

Ani au trecut ,sfirsitul nu a fost prea roz pentru mine; m-am casatorit din ambitite cu un om pe care nu-l iubesc, dar mama inainte de nunta a incercat ,  sa ma opreasca ,dar i-am zis  dur <sunt 2 variante : sau imi faci nunta si iti vezi nepotii, sau imi faci inmortintarea, tot trebuie sa port rochie de mireasa , fiind ca pe el printul inimi mele  tot nu-l pot sa-l am > la auzul acestor  mama sa cutremurat  si a lesinat  atunci  .

Dar acum , am doua fete minunate  ,pe care la ador , si pentru ele  sunt in stare sa daram si muntii din loc .

Pe el nu l-am mai vazut niciodata ,doar l-am revazut pe facebock impreuna cu nasul sau un coleg de grupa cu noi , se vede ca l-ma marcat si ca trecerea mea prin viata sa  nu a fost in van ,asa cum eu m-am schimbat in rau, asa el s-a schimbat in bine pare calcutat si protector cu familia sa ,asa cum eu am dorit de la viata si din partea sa .

  Eu ii spuneam < in viata trebuie ,sa-ti  asumi raspunderii  si trebuie sa lupti pentru a te realiza ,nu doar sa traiesti clipa cum tu vrei>. 

Ani au trecut si eu nu l-am uitat si amintirea sa, e vie in inima mea  ,a fost prima si ultima mea mare dragoste .

Este cosmarul vietii mele, l-am iubit sincer si curat ,dar el nu a vazut decat clipa ,fara asumarea de raspunderi. 

  Va multumesc pentru timpul, pe  care l-ati petrecut citind aceste ganduri ,care le-am scris cu lacrimi fierbinti de chin si dor  pentru el printul inimii mele.


P.S. VREAU SA STIU DE LA VOI, PRIETENII MEI DACA AM GRESIT SI UNDEVA . 

Comentarii

Comentarii

1 COMENTARIU

  1. parerea mea este ca ai gresit extrem de mult in tot,Dar nu-i vina ta,deoarece ai crescut la tara si inevitabil ai dobandit mentalitatea sociala de acolo.O mentalitate stupida in care esti doar un scav al gurii satului.Ai exagerat mult si ti se pare dureroasa relatia pe care ai avut-o insa credema k aceea nu a fost o relatie,o relatie implica mult mai multe decat niste intalniri.trebuia sa te detasezi de mentalitatea satului insa fara sa-ti pierzi principiile,pt k dak te culcai cu el nu insemna k ai pacatuti sau chestii de astea.Trebuie sa simti iubirea fara limita,si trebuie sa simti unele lucruri cu limita.A fost o mare exagerare sa te mariti din ambitie cu altul,ce-ai avut tu n-a fost relatie dar ai crezut asta pt k n-ai avut parte de altceva ca sa vezi.Ti-ai inchis viata intr-o "relatie" iar apoi intr-o casatorie cu un om pe care nu-l iubesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.