Era odata Orient Expres

1
1462

Nu-mi mai aduc aminte in amanunte filmul …si totusi …o poveste de dragoste .O intalnire ,o iubire ca -n filme ,frumosi actorii, priviri fascinante …totul superb desi ,tot ca in filme , se despart .Dar…se revad .Dupa 20 de ani .

Aveam 23 de ani cand am vazut filmul impreuna cu sotul meu .Mi se parea frumos ,trist si totusi real.Nu stiam atunci ca intr-un fel ava sa fie si povestea mea .Pentru ca da ,l-am iubit ,ne-am despartit si dupa douazeci de ani imi cere sa ne revedem .

 

E tot un Orient Expres dar asa cum nu imi mai amintesc foarte bine finalul filmului ,la fel de bine nu stiu daca vreau o continuare in filmul meu Orient Expres cu fostul sot .

Pe undeva da ,as vrea sa-l revad .De ce ? Sa vad ca sufera, ca ii pare rau de ce a facut ,de faptul ca m-a tradat ,ca a inselat sufletul unui copil de 23 de ani …Sa-l revad…de ce? Da , vreau ,desi tot de 20 ani treaiesc o alta poveste frumoasa cu bune si rele dar o traiesc e un prezent .

De fapt vreau sa revad pe cine? Pe el ? Pe mine? Pe cei ce eram atunci, demult? Vreau sa traiesc , sa retraiesc ,sa uit , sa inchei….Mi-e dor de el ,de noi ,de mine cea de atunci ….Atata nostalgie

Si filmul Orient Expres….Poveste de dragoste …da cu iz de toamna tarzie .

1 COMENTARIU

  1. Daca de 20 de ani traiesti „o alta poveste frumoasa cu bune si rele, dar o traiesti, e un prezent”, nu merita absolut nimic sa-ti mai amintesti macar de trecut, darmite sa-l mai aduci in prezent! Nu merita, indiferent cat rau ti-a facut. Vezi-ti de viata, mai ales ca traiesti de 20 de ani o alta poveste de dragoste.
    Daca te iubea, nu te lasa 20 de ani singura. Nu merita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.