Eu Şi Ea

2
1997

 

Buna mă numesc Alex şi am 15 ani să vă spun şi eu povestea mea. . A început acum 1 an , când mă plictiseam şi am auzit de la nişte prieteni de un anumit "Chat" în care stai şi îţi pierzi timpul cu persoane din diferite Oraşe,Judeţe,etc. . Am zis sa intru şi eu . .  mi-am făcut cont şi timp de câteva săptămâni am intrat cam 3-4 ore pe zi ,până când într-o după amiază a intrat o fată pe nume Raluca de vârstă 14 ani , eu am dat click pe poza ei şi mi-a părut frumoasă am zis să intru în discuţie cu ea şi aşa mă plictiseam. . Am vorbit aproape în fiecare zi , ne înţelegeam foarte bine devenisem foarte buni prieteni.Până când într-o zi am observat că ea nu mai intră pe chat şi treceau zile , săptămâni , şi ea nu mai intra. M-am întristat foarte tare …După 2-3 luni a intrat iar pe acel chat şi am vorbit cu ea am întrebat-o ce sa întamplat , de ce nu a mai intrat şi mi-a raspuns că a plecat din ţară în Germania şi nu a mai putut intra .În ziua aia am povestit de la ora 15:00 până dimineaţa la ora 4:00 . Pur şi simplu m-am îndrăgostit dintr-o dată şi ea simţea la fel dar nu mi-a spus . .I-am cerut Id de Messenger şi am vorbit şi i-am spus sentimentele mele faţă de ea şi că aş vrea să formăm o relaţie dacă şi ea ar vrea . Ea mi-a zis că de mult a vrut să îmi spună că şi ea ţine la mine mai mult ca la un prieten dar nu a avut curajul şi mi-a zis Da vrea sa formăm un cuplu  .

 

Pe atunci aveam 14 ani . Şi de atunci au trecut 7luni , relaţia noastră a avut suişuri şi coborâşuri dar orice s-ar fi întamplat nu ne-am despărţit . O iubesc şi ma iubeşte mi-a demonstrat-o. Săptămâna asta mi-a spus că vrea să vină în vacanţa de vară ea termină şcoala eu la fel şi vine aici sa ne vedem că până acum doar la web şi în poze ne-am văzut . Când am auzit nu ştiam cum să reacţionez , pe o parte mă bucuram pe alta mă gândeam şi îmi puneam întrebări gen: – oare va rezista relaţia chiar dacă suntem departe sau va putea rezista aşa fără să îşi facă (un altul) . Ce părere aveţi , ar avea vreo şansă relaţia noastră ?!

 

Comentarii

Comentarii

2 COMENTARII

  1. normal , șanse are , totul ține tot de voi.Distanța este o problemă , dar nu singura. Dacă vă plăceți suficient …dar și aveți idealuri asemănătoare ține. Oricum  , vorba cântecului…o iubire de-o vară….În sfârșit , sunteți așa de tineri că trebuie să știți …este prima relație…dar nu neapărat și ultima. Relaxează-te și bucurați-vă.

  2. sa iti spun sincer am trecut si eu printr-o astfel de relatie…am stat cu u baiat din arad 1 an jumatate..imp in care la fel ca si voi nu ne-am vazut decat la web si in poze…dupa o perioada o sa apara gelozia excesiva…unul dintre voi o sa  vrae sa isi impuna anumite reguli si tot felul de prob de genul asta si toate aste datorita distantei…nu vreau sa te dezamagesc sub nici o forma dar ea nu o sa vina la tine,,nu este ceva ce depinde doar de voi 2. tinand cont  de varsta pe care o aveti la momentul acesta voi sunteti in grija parintilor…depindeti de ei 100%…aici se poate pune acel semn de intrebare…dar totusi poate exista posibilitatea de a va intalnii si sper sa reusiti…mult succes…si ai mare grija…daca vrei sa vorbim sau ai nevoie de un sfat lasa-mi id tau ..:P

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.