Fata perfectă

1
3096

Și da , era într-adevăr asemenea unei stele , o vedeai , știai că e acolo , dar oricât aș fii încercat , era prea departe pentru a ajunge la ea …

 

Lumina atât de tare .. atrăgea priviri după ea .. dar cred că o făcea intenționat să mă facă gelos pe mine .. când o vedeam , tremuram și de abia dacă scoteam 2-3 cuvinte .. , avea un zâmbet care putea lumina întregul oraș.. , ochii ei superbi străluceau când razele soarelui se reflectau în ei .. , practic privire ei te orbea .. , glasul ei era așa cald încât mă emoționa și mai tare .. , știam că ea e cheia , că ea e fata pe care o așteptam demult .

 

Mă atrăgea la ea tot , de la frumusețea ei inconfundabilă până la caracterul de piatră ! Când am pupat-o pe frunte pulsul inimii începea să se joace , creștea din ce în ce mai tare .. , când am luat-o în brațe , mintea o lua razna .. se gândea doar la ea neîncetat .. , e un mister , e femeia care m-a făcut să mă enervez la culme , dar în aceleași timp să o vreau din ce în ce mai mult !

 

Dacă ar fii să o știu în prezența unui alt băiat cred că aș înebunii , dar în același timp aș face crimă ! Pentru că ea e doar a mea !

 

Nu aș accepta vreodată ca ea să îi zâmbească unui alt băiat … ea e bătaia inimii.. e ca soarele , luna.. promit să o țin în suflet de acum pentru totdeauna ! ❤
Nadin – #oParteDinMine ❤

Comentarii

Comentarii

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.