a fost salvarea mea!

1
2236

aveam 16 ani si un iubit gelos, obsesiv, ma saturasem sa îndur certuri si violențe dar imi era fricade singurătate. a aparut el un brunet cu ochii albastri ca marea imi era coleg de munca. imi plăcea atât de mult abea asteptam weekendul sa merg la lucru sa il vad sa ii sărut buzele. imi cerea nr de tel dar nu i-l puteam sa deoarece riscam sa vadă iubitul.

pana intr- o zi cand lam sunat eu si iam propus sa ne vedem undeva la marginea orasului sa nu ne vadă nimeni, a acceptat si am stat ora in dor in brațele lui povestind. vara aceea am avut o viata dublă ziua iubita gelosului noaptea iubita lui pana intro zi cand gelosul afla totul si in acea zi la despart de el si urmatoarea zi el iubirea vieții mele pleaca in franța.

bineinteles ca nu pot ramane singura si ma împac cu el dar nimic nu a mai fost ca inainte. vin sărbătorile de iarna si petrec cel mai urât crăciun cu gelosul, certuri bătăi… ne facem planuri de revelion împreună cand imi suna telefonul, era el spunandumi ca in 27 plecăm la cabana sa petrecem revul împreună. am acceptat si am plecat cu el. mesaje amenințări eram supărată pana cand el mia luat telefonul si la inchis.

de atunci am rămas împreună nu neam certat niciodată au trecut 7 ani suntem căsătoriți si avem un băiețel de 3 ani care e sensul vieții noastre.

cat despre fostul meu iubit pot sa spun ca e suferit mult dar sa resemnat si sia recunoscut vina iar acum după atatia ani vorbim ca niste prieteni ne vedem sfaturi ne ajutam. totul e bine cand se termina cu bine

Comentarii

Comentarii

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.