Frumoasa si „bestiutza”

2
2546

 

A fost odata ca-n povesti a fost ca niciodata o poveste de iubire intre un baiat si o fata. S-au cunoscut intamplator desi erau amandoi din acelasi "regat"nu se vazuse-ra niciodata. S-au placut de la prima vedere,baiatul nu-si mai putea lua ochii de la ea,era frumoasa,avea chipul unui inger si ii lumina chipul numai cand o vedea, ochii ca cele mai frumoase si stralucitoare stele de pe cer iar cand ii zambea..baiatul se topea..se pierdea in ochii ei,se fastacea desi nu vroia ca fata sa isi dea seama.

  Fata a observat ca baiatul numai la ea se uita si usor..usor au inceput sa vorbeasca. Baiatul nu era vreun "print" sau "crai", erau ..cum sa zic…un fel de "bestiutza", avea un sarm aparte cea ce a facut-o pe fata sa se simta atrasa de el. In acea seara au ras , au vorbit, s-au cunoscut mai bine, micile atingerifaceau sa se simta si mai atrasi unul de altul.

    A doua zi a fost la fel, au petrecut si mai mult timp impreuna, baiatul se intreba mereu daca si fata se simtea atrasa de el asa cum se simtea el atrasa de ea, el era putin timid si nu a incercat sa o sarute desi isi dorea mult.

    A treia zi a venit timpul ca fata sa plece la "palatul" ei. Amandoi nu erau din acelasi "regat"ci din "regate" diferite si indepartate unul de altul, ei se aflau in "regatul" de unde erau bunici lor.

    Ei erau tristi pentru ca nu stiau cand au sa se mai vada dar s-au inteles ca sa vorbeasca prin "biletele". Si-au luat la revedere, s-au pupat pe obraji si fata a plecat cu "caleasca" spre "palatul " ei .

    La o zi doua baiatul a aflat ca trebuie sa faca o cala torie in "regatul" de unde era fata. El nu a vrut sa ii spuna ca vine, vroia sa-i faca o surpriza dar fata a aflat, ii spusese un "porumbel". S-au inteles ca fata sa il astelte cand va sosi el in "regat", s-au intalnit, erau amandoi un zambet, s-au plimbat prin "regat", s-au tinut de mana, era frumos. Fata l-a condus pana la destinatie iar cand si-au luat ramas bun baiatul i-a furat fetei un sarut. A fost un sarut dulce , plin de pasiune, unn sarut pe care amandoi il asteptau, a fost ceva minunat….ceva unic, acel sarut i-au facut sa viseze.

    De atunci au petrecut multe clipe frumoase si de neiutat, si-au facut vizite reciproc in "regatele'" lor, le era dor sa se vada , sa se sarute, sa se mangaie..sa petreaca timp impreuna, fata a facut o vizita biatului si s-a simtit minunat si fata nu a regretat ca a facut o calatorie asa lunga doar ca sa il vada si sa poata sa il tina in brate. 

    Vorbeau zilnic prin "biletele"si au prins drag unul de altul, baiatul a mai facu cateva calatorii la fata in "regat" se pare ca avea o sora acolo.Fata a mai facut o ultima vizita baiatului de ziua lui, se parea ca momentele frumoase nu se mai termina, chipurile lor degajau fericire. Cand fata a plecat baiatul a fost foarte trist, au continuat sa vorbeasca prin "biletele" o perioada dar cum se spune : " ochii care nu se vad se uita" asa s-a intamplat si cu ei. Baiatul a fost trist cand a aflat ca fata s-a indragostit de altul.

    Asa cum a inceput povestea lor asa a luat si sfarsit : brusc. Au ramas prieteni si mai vorbesc si acum prin "biletele" ,nu exista regrete si nu si-au spus cuvinte urate .

      Nu se stie cum vor reactiona cand se vor vedea, poate un impuls de moment ii va face sa mai petreaca ceva clipe frumoase impreuna.

    

offfffff si uite asa eu am incalecat pe o sha si v-am spus povestea lor asa . 😀  

 

povestitor: ciuci_grasu_uratul

Comentarii

Comentarii

2 COMENTARII

  1. […] Frumoasa si “bestiutza” Wed Jan 05, 2011 15:45 pm   A fost odata ca-n povesti a fost ca niciodata o poveste de iubire intre un baiat si o fata. S-au cunoscut intamplator desi erau amandoi din acelasi "regat"nu se vazuse-ra niciodata. S-au placut de la prima vedere,baiatul nu-si mai putea lua ochii de la ea,era frumoasa,avea chipul unui inger si ii lumina chipul numai […] […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.