Ghidul complet al baloanelor festive pentru un eveniment memorabil

0
939

Care este diferența dintre un balon din folie și un balon din latex? La început, diferența dintre un balon din folie cu heliu și un balon din latex poate părea evidentă. Diferă materialele.

Cu toate acestea, există și multe alte diferențe între aceste două tipuri de baloane. De exemplu, baloanele din 100% latex sunt biodegradabile și ecologice, în timp ce baloanele din folie nu sunt. 

Baloanele din folie sunt mai rezistente, decât baloanele din latex care se poate sparge mult mai ușor.

Baloanele din latex pot fi umflate cu aer fără a folosi niciun echipament special, dar acest lucru nu este valabil pentru baloanele cu heliu din folie, deoarece acestea trebuie umplute cu gaz heliu pentru a le umfla ușor. Sau poți folosi un pai, dar nu se umflă la fel de ușor.

Fiecare vine cu avantaje și dezavantaje. Sfatul nostru e că cea mai bună alegere ar fi o combinație între cele două pentru un decor grozav.

Potrivirea temei tale festive cu schema de culori și baloane potrivite

Nu este vorba doar de alegerea unei culori. Este și despre găsirea unei culori care să se potrivească bine cu tema evenimentului.

Dacă sunteți în căutarea unei teme festive pentru a sărbători cu prietenii, atunci poate doriți să alegeți o schemă de culori care să se potrivească cu tema petrecerii. Sau, dacă găzduiești un eveniment pentru toate vârstele, ai putea lua în considerare utilizarea culorilor festive amestecate cu culori pastelate sau neutre.

Pentru culorile baloanelor, roșul și auriu sunt întotdeauna alegeri bune pentru petrecerile de Crăciun și sărbătorile de Revelion. Aceste culori merg bine cu majoritatea temelor și pot fi folosite ca culori de fundal, precum și ca decorațiuni de accent pentru alte teme.

Decorați-vă spațiul cu instrumente și accesorii de decorare

Baloanele și instrumentele de decorare, cum ar fi cârlige și cleme, pot fi folosite pentru a vă decora spațiul.

Instrumentele și accesoriile de decorare, cum ar fi baloanele și cârligele, pot fi folosite pentru a vă decora spațiul. Puteți folosi acestea pentru a realiza diferite forme cu baloanele sau agățați decorațiunile pe perete folosind cârlige, cleme sau buline duble adezive.

Vă umflați baloanele festive cu mâna sau cu un instrument de umflare?

Există două metode de a umfla un balon fără aer – umflarea lui cu gura (și doar o cantitate limitată de oxigen) sau utilizarea unui instrument de umflare.

Prima metodă se explică de la sine, dar a doua ar putea să nu fie atât de clară. 

Un instrument de umflare este orice echipament care poate fi folosit pentru a face ceva mai mare sau mai lat, cum ar fi un balon. Un tip comun de instrument de umflare este o pompă electrică care pompează aer în balon. Sau o pompă manuală. Se găsesc aproape la toate magazinele (online/offline) unde se vând și baloane.

Ce balon este cea mai bună alegere pentru evenimentul tău?

Mai jos ai o listă de criterii importante de luat în considerare:

  • Forma: ce formă vrei? Rotund, pătrat sau în formă de inimă?
  • Culoare: vrei o culoare simbolică pentru eveniment sau una mai aleatorie?
  • Dimensiune: ce dimensiune a balonului vrei sa folosesti pentru evenimentul tau? Baloanele mai mici sunt mai ușor de manevrat, în timp ce baloanele mai mari pot fi folosite ca decor.
  • Scop: la ce va fi folosit balonul? Va fi doar pentru decorare sau va servi și ca un cadou sau premiu la evenimentul dvs.?
  • Buget: câți bani poți cheltui pentru achiziția balonului/baloanelor?

Comentarii

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.