Habar nam dar te iubesc

2
2419

Buna… Nici nu stiu cu ce sa incepp. povestea mea a inceput acum 2 ani cand stateam pe fb… Habar naveam ce inseamna cuvantul. **iubire** dar deodata ascultand muzica shi un baiat pe care il cunosteam imi trimite cerere. eu i-am acceptato fiindka nam vrut sa par nepoliticoasa. dupa 1 min… Imi scrie El.-buna.?

El.-buna..??
Eu.-buna..!
El.-cf .?? ma cunostii
Eu.-Daaa…
El.-esti draguta inainte nu erai asa dar acum esti schimbata aretii altfel..
Eu.-bn . shi ce vrei sa spui
El.-esti frumoasa!!!
Eu.-mersi sh uh esti dragutt..

Am tot vb ..nu prea aveam voie sa ies pe afara parintii numi dadeau voie ..intro zi cand am venit de la scoala ..

Nici nu imi facusem temelee am intrat sa vb cu el. vorbeam ore in sir eram foarte feriicita. Simteam ca zborr.!! Intro zi mia cerut sa ne vedem, a euu, nu sti-am ce sai spun fiindca era tarziu sh eu naveam voie sa ies, seara dar am facut tot posibilul shi am iesit am mers la locul unde a avuttt loc intalnirea care era chiar in fata portii melee afaraaa plouaa ft tareee.

Sa uitat la mn eu fiind foarte timida. Nici nu ma puteam uita in ochi. tot uitandune unul altuia, a venitt sh, momentul sarutluii eu nam vrut pt ca nu sti-am sa sarutt dar. pana la urma am facutoo, sh a fost cv de neuitatt. ma imbratisatt se comporta foarte frumos cu mn incepusem sa tinn la ell foarte multt.

Shi au urmatt sh urmatoarelee intalnirii, pana intrun timpp ce. Mam gandit sa ies cu surioara mea la plimbaree era searaa. Shi tot plimbandunee, neam opritt intrun loc unde erau mai multii prieteni de ai surorii mele. Shi acolo se afla shii el, armando asta era numelee.

Luii, shii cand ma vazutt a vnt la mn shi mia pus mana pe san, eu eram uimita, shi eu i-am tras mana, shi i-am zis sa nu mai faca astaa, cand a vauto pe sora mea sa prefacut ca nu ma stie. A inceput sa o ia in bratee sa se sarutee. Euu, eram socata de cea ce am vazutt in fata ochilorr meii, mi-am dat seama ca sunt impreuna, iar eu am plecatt de acoloo.

A 2 zii. Iam zis dc mia facut asta mia zis ca a vrut doar o aventuura cu ia, shi ca pe mn ma iubeste cu adevaraatt. Dar lam iertat fiindca am tinutt la elll, a am tot vb dupa un timpp. Am mers, la o verisoara pe nume claudiaa acoloo. Unde sora mea era cu un baiatt mam bucuratt crezand ca o sal lase pe armandoo in pace shi o sa fie doar all meu.

Darr baitu plecasee si sora mea mia spus. Ca disearaa trebuie sa plecamm in oras cu fetele la o discotecaa, darr, eu nam vrut sa merg fiindca vroi-am sa imi petrec timpull cu armandoo… Incepusese sa se lase searaa, shi am pornitt sa mergem la claudia am auns.

Iar eu. Nam intrat inauntru am asteptat afara unde lam chemat sh pe armandoo stateam sus pe un trotuar. Cu el sh cu prieteni lui in fata casei a verisoarei melee. i-am ziss ca unde trebuie sa merg. Shii iell, na fostt de acordd a inceput sa tipe shi sami spune ca darr nu sora mea mie comandant.

Euu am tacut. Dandui dreptate… Shi a sosit masina. Din masina au iesit 3 baietii, sh cand am vazutt ca sunt 3. Sh noi suntemm 3 am refuzat sa merg dar sora mea. A insistatt, sora mea il avea pe baiatul acelaa. Care conducea maina verisoara mea pe altuul iar din masina se dadusee jos un baiatt.

Candd lam vazutt. Inima mea dintro dataa a inceput sa bata neincetatt… Am intrat in masinaa cum nu era lok tebuia sa stau in brata lui, ok. Am statt. Nici nu mam uitatt la ell nici nu i-am scos o vorba. Ma tott gandeam la armando, pana am ajuns la discoteca.

Cand sau dat toti jos, el ma mai retinut un minutt. Nici nu mam gandit ce are de gandd sa facaaa. Shi ma suratt. Un sarutt, dulcee. Shii a fost o clipa. Romantica neam dat jos din masina shi am intratt tinandune de mana. Eu eram uimita de cea ce face el fara sa ma cunoascaa sh eu nu i-am zis nimik habar nam dece darr nu i-am zis lam lasattt.

Dupa cateva ore plecam acasa ne urcam in masinaa shi mam uitatt ochii lui, 2 ochii minunatii caree mau cucerit din prima. Am ajuns neam dat jos din masina si sa dat sh el. Shi mia zis ca ma place eu nu i-am zis imik cu totu ca il placeam la fell, a 2 zi a venit iarasiii neam vazutt am inceput sal dispretuiesc pe armando nu chiar dar ma indepartasem de el.

Cu timpu. Am inceput sa vb cu baiatu acelaa. ore in sirr, a inceput sa vina la mn acasa parinti il placeauu. Fiindca il vedeau baiat de treaba. Intrun timp vine la, mine. Nu era nimeni acasa doar eu shi el. Am inceput sa ne sarutam shi de la saruturi la mai mult stii voi.

Shi am inceput sa ma tem de cea ce se va intampla. Dar am facutoo, shi a fostt cea mai frumoasa zi din viataa meaa fiindca lam iubit. shi au trecut 2 luni shi mia cerut sa ma mariitt cu el. Am acceptat. Dar parinti meii nu au fost de acord. Am simtitt ca nu mai vreau sa traiesc.

Nustiu mam inchis in camera si plangeam eram trista nam mai vorbit cu el 1 saptamanaa findca nam avut voie cand ma sunat mam ascuns ca sa pot vb cu ell. Ia tr un mesaj tatei. Shi, a cerut sa imi dea voie sa ma marit cu ell. Parinti mei au acceptattt. Eram foarte bucuroasaaa.

Seara a vntt la mn. Shi a sh ramas la mine na mai plecat acasa dar dupa 7 luni. A inceput sa se comporte uratt sa ne certam in fiecare zi. Sh in ziua de azi sunt cuu el darr nici nu mai stiu daca tine la mn sau sta cu mn doar sa treaca timpu sunt cu el de un an jumatee sii ne certam in fiecare zi darr nul pot lasaa.

Am shi uitat sa mai zambesc. Sunt trista shi plang tot mereu baa mai mult plang decat sa vorbescc. Din cauza astaa. acum ma ceartaa, sh dupa un timp imi promite ca no sa se mai intample dar. Maine face la fel. Nustiu ce inseamna astaa. Mi-am pierdut copilaria din cauza uneii greselii pe care nu trebuie so fac o greseala care a fost cea mai frumoasa.

Din viata mea dar mia shi marcat viataa nu mai stiu ce inseama. Sa razi, fara sa te oprestii. Sa. Plangi de bucuriee. Sa. Fii copill mam maturizatt din cauza celor intamplatee miee mi-am facut rau cu mana mea shi acum ma simt ca o prizonieraa. Care nare voie la libertate… Shi asa mi-am pierdut copilariaa.

As vrea sa dau timpul inapoii, sa mai fiu din nou naiva sa zambesc cum zambeam sa fiu un copill imaturr. Darr din pacatee asa mia fost dat sa traiesc.!!!

Comentarii

Comentarii

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.