Hai să-ți povestesc, Foarte interesant

2
2785

Vrei să povestesc așa cum îmi imaginez eu că a fost povestea noastră. Lucru cam ciudat să îmi ceri așa ceva , când ultima dată când ți-am scris ceva, tu ai ars-o ca pe un lucru ce îți făcea rău. Știu că îți făcea rău atunci, dar trebuia să te gândești cine pe cine a lăsat, și mai ales de ce eu ți-am scris atunci scrisoarea.

 

Chiar tu mi-ai cerut asta înainte de a pleca în voiaj. Am avut o vină?
Dragoste? Cum ai defini tu dragostea? Nu te-am întrebat niciodată și nici nu am să o fac. Deja este prea târziu pentru noi doi de a mai schimba o vorbă.

 

Pentru mine totuși dragostea ce ți-am purtat-o era mai scumpă decât însăși viața mea. Să te iubesc era tot ce îmi doream. Să stau aproape de tine și să te simt în brațe lângă marea care ma luat de lângă tine în acea scurtă perioadă a fost cel mai frumos. Să te sărut sub cerul cu stele și apoi să îmi spui de steaua ta ca mai apoi să o numeși a noastră .

 

Să fi fost în voiaj privind cerul instela căutând steaua care era a noastră. Să îmi fu adus aminte de tine mereu în voiaj compunând poezii pe care nu am mai reușit să ți le dăruiesc.

 

Chiar așa a și fost ! Iubeam tot ce era legat de tine , tot ce împreună am făcut ca să avem amintiri frumoase. Nu uit nici acum seara aceea pe faleza la jumătatea lunii când pe amândoi ne-a prins ploaia aceea lungă. Când noi doi fugeam în toate direcțiile să ajungem cât mai repede la mașina mea ca să ne adăpostim.

 

Nu uit nici când pe drum eu îmi făceam griji pentru tine să nu răcești dar de la tine eu tot auzeam * ca în filmele cu îndrăgostiți *. Mă scotea-i din sărite în acea seară când eu încercam să te feresc de ploaie cât mai mult să nu răcești dar mi-a trecut supărarea când ne-am văzut în mașină.

 

Te priveam așa udă cum erai și cu acelaș zâmbet pe buze pentru mine. Era-i la fel de frumoasă așa cum erai. Offff ! Dar mai apoi să îți simt buzele tale cele dulcei , legate de ale mele. Totul s-a schimbat atunci. Pic de supărare nu mai exsita, nici frigul nu-l mai simțeam de la apa de ploaie, nici că afară ploua torențial și eram blocați acolo.

 

Eram blocat totuși cu tine. Nimic nu mai contra.
Chiar crezi că am uitat și primul nostru sărut? Prima dată când ți-am simțit sărutarea cea dulce? Cum aș putea să fac așa ceva? Acela a fost momentul cel mai iubit pe care îl revăd de fiecare dată cu aceeaș dragoste , dar acum , este amestecată cu tristețe. Luându-ți mâinile în ale mele și sărutându-le cu respect față de frumusețea ce aveam în față.

* Cel mai frumos lucru ce mi l-a făcut un băiat * ai spus.

 

Nemaiputând să rezist, te-am luat ușor în brație și te-am așezat în acelaș pat unde totul începuse , dar tot acolo, totul a luat sfârșit. Acolo unde te-am sărutat pentru prima dată, tot acolo te-am sărutat pentru ultima dată. Vezi ! Nu am uitat chiar deloc. Și nici în viitorul apropiat nu am să uit vreodată , căci pentru tine , mi-am lăsat inima să îți ofere tot ce avea ea mai bun. Deși odată mai trădat, inima tot te-a dorit, și încă te-a mai dorit, și te-a iubit pentru a doua oară cu acelaș foc , deși știa că totul va dispărea. Chiar crezi că nu te-am iubit?
Și atunci când ți-am oferit primul buchet de flori, ți l-am oferit cu inima deschisă și plină de dragoste pentru tine. Iubeam să te văd emoționată. Mereu să îți dau palpitații la inimă ca mai apoi să mă săruți cu mai multă pasiune. Așa simțeam și eu că sunt iubit. Simțeam că niciodată nu ai fi plecat. Niciodată ! Dar asta a fost să fie. Alegem cândva greșit , și toată viață rămânem cu regrete. Probabil te întrebi care este regretul meu. Regretul meu este că te-am iubit și doream nespus demult ca să fii a mea mereu .

 

Doi nebuni am fi fost . Dar ce zic aici, noi chiar eram doi nebuni, doi copii mereu puși pe joacă. Mereu puși pe dragoste ! Mereu să râdem, să ne tachinăm, să pierdem nopțile în pat și să povestim despre orice. Să vină ora 3 dimineată și pe noi tot în pat să ne fi găsit , povestind și jucându-ne ca mai apoi să ne întrebăm cum de a trecut așa de repede timpul? Să ne culcăm forțați de munca ce o aveam a doua zi, dar îmbrățișăți , ca mai apoi dimineața să ne trezim cu cate un sărut . Ba tu să ma trezești cu un sărut , ba eu pe tine. Îmi vor fi dor de acele nopți când nu puteam să dorm de tine din cauza faptului că mereu mă luai în brațe , trezindu-mă , iar eu să te fi sărutat pe frunte că sincer te iubeam. Nu le voi uita !

 
Îmi voi aduce aminte mereu de prima mea surpriza pe care am făcut-o exact pe scara blocului. Când ai văzut pentru prima dată buchetul de flori așezat în fața apartamentului, sau când ai pornit în cautarea mea pe scara blocului, jucându-ne și mai prins în final ca să îmi dai o sărutare. Cred că atunci vecini erau innebuniți de zgomotul ce se făcea pe scara blocului, dar nouă nu ne păsa. Eram puși pe joacă și asta conta. Vezi tu, fiecare moment pe care l-am avut împreună îmi aduc aminte cu cel mai mare drag, căci știu că pentru fiecare moment pe care l-am creat împreună l-am creat din dragostea ce o purtam pentru tine , să te fi văzut fericită și veselă.

 

Nu degeaba îți ziceam să zâmbești mereu că așa stă frumos unei fete frumoase ca tine.
Nici a doua surpriză nu am uitat-o. Atunci cu declarația ta, când stăteam pe gânduri la muncă să găsesc o soluție să îți declar încă odată că te iubesc. Hmm ! Cum alergam atunci cu mașina prin oraș să găsesc toate cele necasare , ca surpriza să fie cât se poate de frumoasă. Ha ha ha , când mă ascundeam pe lângă bloc ca să nu mă vezi , cu buchetul de flori într-o mână și în cealaltă cicolata pentru tine.

 

Sau când mă chinuiam să deschid ușa de la bloc cu cheia care parcă nu funcționa , sau poliția care trecuse atunci pe lângă mine ușor crezând ca dau vreo spargere, sau când m-am rugat de un tip de la etajul 1 să îmi dea drumu pe motiv că mi-am uitat cheia în apartament. Doamne ! Ce face uneori dragostea asta. Reacția ta la vederea surprizei de pe masă . Am păstrat cu cel mai mare drag filmarea până în voiaj .

 

Mă mândream cu tine , și te numeam o fată foarte specială . Offf! Amintirile astea , deși a fost cândva frumos, acum dor mai tare decât îți poți imagina.
Serile când veneam la tine să mai stăm de vorbă sau să ne uităm la un film și apoi să nu poți adormi, te luam la joacă să te obosesc ca să poți adormi. Iar a doua zi îmi spunea-i ca ai avut cel mai odihnitor somn. Să fi adormit cu zâmbetul pe buze și să te fi trezit cu zâmbetul pe buze era pentru mine foarte important. De aceea orice mesaj care îl trimiteam pentru noapte bună sau pentru dimineață era scris cu cea mai mare sinceritate și dragoste ce ți-o purtam.

 
Vezi tu ! Eu chiar nu uit ce a fost între noi . Voi păstra în adâncul sufletului tot ce a fost între noi , dar mereu voi fi trist atunci când îmi voi aduce aminte de tine. Era-i perfectă pentru mine . Eram exact ca doi nebuni care se înțelegeau de minune , nepăsând de lumea din jur. Eram doar noi doi și lumea noastră. Eram noi ! Dacă aș putea, aș da tot timpul înapoi. Aș da ca tot ce a fost să nu se fi terminat niciodată și tu să nu fi plecat de lângă mine.

 

Butonul acela de care îmi spunea-i să-l inventez ca să oprim timpul, crezi că nu aș fi vrut să-l creez? Să-l fi creat ca mai apoi să-l fi apăsat și timpul să se fi oprit pentru totdeauna , ca mai apoi să-l fi distrus ca nimeni să-l nu fi pornit iarăși. Să fi rămas noi doi în timpul așa îmbrățișăți cum eram pentru totdeauna. Dar cea ce a rămas pentru totdeauna sunt doar amintirile , lacrimile ce le vom purta cu noi în suflet și mai ales regretele.

 
Îți va fi dor cum și mie îmi este dor ! Al tău călător pe mare.

Comentarii

Comentarii

2 COMENTARII

  1. Este minunat ca ai ramas cu amintirile placute. Din pacate acestea nu pot fi uitate asa usor si de aceea doare. Doare atunci cand cel pe care il iubesti te raneste pentru ca nu e asa usor sa uiti, sa stergi cu buretele. Doare pentru ca in ciuda greselilor il iubesti. Stii in sinea ta ca omul acela este mai mult decat acele greseli. Vreau sa cred ca la un moment dat durerea asta va disparea si in sufletul tau isi va face loc o persoana minunata care sa te aprecieze asa cum meriti.

  2. Nu este chiar așa. Eu pe aceea fată în momentul de față o urăsc. Pote este puțin cam în contradictoriu cu ceea ce am scris aici , dar chiar este adevărat. O urăsc pentru faptul că am fost părăsit pentru un lucru banal, ca mai apoi să îmi spună că mă iubește. Îi ofer a doua șansă dar tot așa sunt părăsit. Eu unul chiar o urăasc și nu îmi va fi niciodată jenă să îi spun chiar ei în față treaba asta. Este acel gen de ură amestecată cu sentimentul de a iubi. Este cam aiurea , dar chiar așa este. Am oferit cam multă iubire acestei fete . I-am zis-o de atâtea ori, dar ea tot nu ma vrut cu adevărat. Erau doar vorbe în vânt . Sau erau doar vorbe date atunci pe moment că i-am inspirat multă putere. Eu unul mă gândesc că cel mai bine ar fi să îmi îngheț inima definitiv. De fiecare dată când am iubit am fost trata așa. Nu vreau să se mai repete vreodată. Și chiar dacă ar vedea ceea ce am scris aici , că sigur știe ce acest site, măcar să știe adevărul. Dar oricum de ceva sunt sigur. Că vrea că nu vrea, amintirea mea o so bântuie foarte mult timp . Numai eu știu ce se afla în sufletul meu atunci când am plecat definitiv de lângă ea , când mi-am dat seama că nu mai are niciun rost să îmi mai irosesc timpul lângă ea. Numai eu ! Și oricât ar încerca ea să îmi spună și să-mi explice, este totul în zadar . Am văzut ceea ce a ales și nu mai vreau să dau înapoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.