Inca nu am renuntat…

1
3125

„Draga iubitule,
Te-am placut de la prima vedere,m-am indragostit de la primul sarut si te iubesc de la primul zambet cald. Dar tu? Tu ce simti? Simti iubirea mea? O simti? Stupid! Prea stupid sa te intreb,nu? Acum esti cu ea… Ai o viata nou,un nou drum si inca un nou suflet dezamagesti cu zambetul tau fals. Nu e pacat?Nu te roade nici un pic sa stii ca distrugi inimi? Esti obisnuit,asta e jobul tau. Oare cand iti dai seama ca nu e bine? Si aici nu vorbesc doar despre mine.. despre toate acele fete pe care le amageai cu zilele si le minteai si le jurai iubire adevarata. Dar cine sunt eu sa te judec? Sa te judece cine poate…eu vreau doar raspunsurile pe care le astept de mult timp ”cine esti” , ” ce vrei de la noi” , ” suferi de provoci suferinta” , ” ai suferit si vrei ca altii sa simta ce ai simtit tu candva”… Astea sunt cateva intrebari la care nu mi-ai raspuns niciodata.
Vezi tu,iubirea mea,eu sunt bine acum(daca te intrebi ce fac). Nu am pe nimeni,nu imi permit sa distrug suflete cum faci tu,pentru ca inca ma gandesc la tine. Poate peste un timp voi avea acel cineva langa mine,care sa stie ce e iubirea si sa ma iubeasca pentru ceea ce sunt. Inca ceva,sa ai grija de tine si de iubirea ta… Si vezi poate ti-o cumpara vreuna. ”
Poate daca aveam curaj sa ti-l trimit acum trei ani,te-ai fi schimbat!!

Comentarii

Comentarii

1 COMENTARIU

  1. Ieste foarte dureros când lom ân viață o decizie greșită dar noi ăști tineri nu ne dăm seama pe moment numai atunci când ne lovim de iele și dupaia ne pare foarte rău.dacă nu ne putem ânțelege cu persoana de lângă noi atunci âți vine să renuți la tot cea ce țiai pus ân gând să clădești pe vitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.