Inca te astept!

2
1862

Mai este umpic si se implineste un an de cand o astept. I-am promis ca o voi astepta atat timp cat este nevoie si o voi face pentru ca ea este totul pentru mine! La inceput nu ma crezut si nici acum nu cred ca o face dar incet… incet se va convinge de faptul ca tot ceea ce am zis eu voi face! Daca am zis un lucru il duc pana la capat si il respect! I-am respectat si ii respect decizile, prietenii si tot ceea ce tine de ea. Daca aceasta a fost dorinta ei nu am putut sa ma impotrivesc si nici nu am vrut sa fac acest lucru doar ca i-am promis ceva si o sa se convinga ca o sa ma tin de cuvant. MI-ar veni foarte greu sa fiu in locul ei si sa cred toate aceste lucruri si din acest motiv tac si fac! Stiu ca are nevoie de multa incredere si siguranta, stiu ca i-am castigat-o in proportie de 80% odata si din neatentie am pierdut-o! Este foarte greu sa recastig toata aceste lucruri dar daca la final o voi castiga pe ea merita sa astept si o viata intreaga! Multa vreme cred ca a crezut si poate inca crede ca la mine totul e o gluma iar viata mea este un haos total! Zicea ca ii place acest haos si ar vrea sa-l aiba si ea in viata ei dar tot timpu cand incerca vedea ca nu se potriveste cu ea. Ea este diferita, diferita de noi toti chiar daca ea nu crede acest lucru sunt cateva persoane in jurul ei care cred acest lucru si cred in ea.

 

Nu conteaza ca zice restul lumii! Chiar nu ma intereseaza! Credeam ca totul se va termina mult mai repede si va fi bine dar nu este asa… se implineste un an de cand suntem tot asa si nu e bine deloc! Sunt masochist? Si ea se intreaba cum pot sa o suport si sa-i accespt unele chestii dar NU!nu stiu masochis doar ca o iubesc! O iubesc si o voi astepta pana cand se va intoarce!

Comentarii

Comentarii

2 COMENTARII

  1. Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieşte, nu se laudă, nu se trufeşte. Dragostea nu se poarta cu necuviinţă, nu caută ale sale, nu se aprinde de mânie, nu gândeşte răul. Nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr. Toate le suferă, toate le crede, toate le nădăjduieşte, toate le rabdă. Dragostea nu cade niciodată.
    Umila mea pareere:
    Daca e intr-adevar iubire atunci se merita sa astepti,sa crezi si sa speri…insa azi cand unele lucruri,trairi nu sunt mereu ceea ce par a fi,trebuie sa fii atent la tot ceea ce e in jurul tau.Timpul trece atat de repede incat trebuie sa te bucuri si de prezent, nu doar sa traiesti si sa te increzi in ceva ce nici macar nu stii cum se va finaliza.Daca iubesti sau esti iubit(in situatia de fata) asta doar tu stii, tu simti…asa ca tu esti cel mai in masura sa decizi cum vei proceda.Viata e atat de frumoasa,iar cand iubesti si esti iubit e si mai si…. Bafta si intelepciune! sa iubesti si sa fii iubit…de cine iti e menit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.