inceputul relatiei

3
1273

Buna….suntem la inceputul relatiei….avem 2 saptamani de cand suntem impreuna ….si totul ar fii bine daca nu ar trebui sa plec eu din tara ….dar intr-o saptamana trebuie sa plec….si el mi-a cerut sa fac ceva sa se convinga si sa aiba incredere in mine si sa vada ca merita ca relatia sa continue chiar daca sunt plecata ……i-am zis ca il inteleg ca e barbat si nu-i cer sa nu stea cu alta intr-o noapte …..dar totusi el vrea sa aiba mai multa incredere in mine …..si sa ma vada facand cv pentru el…pentru relatia noastra …..ce as putea face pentru el sa inteleaga ca vreau sa fie bine chiar daca plec ….si sa aiba mai multa incredere in mine?????

sau ce i'as putea spune????i'am explicat ca increderea ti-o castigi p parcurs….a inteles asta . si mi'a zis ca daca nu ar fi trebuit sa plec acu nu mi'ar fi cerut nimik……dar plecarea mea face tot …

Comentarii

Comentarii

3 COMENTARII

  1. […] Inceputul relatiei Fri Aug 13, 2010 16:13 pm Buna….suntem la inceputul relatiei….avem 2 saptamani de cand suntem impreuna ….si totul ar fii bine daca nu ar trebui sa plec eu din tara ….dar intr-o saptamana trebuie sa plec….si el mi-a cerut sa fac ceva sa se convinga si sa aiba incredere in mine si sa vada ca merita ca relatia sa continue chiar […] […]

  2. Buna
    Pai nu il inteleg pe el, ce ar vrea sa ii demonstrezi ca esti sincera daca au trecut decat 2 sapatamani de cand esti cu el??? Tu te stii pe tine cum esti, si este normal sa iti susti punctul de vedere, verbal, dar atata timp cat nu va cunoasteti indeajuns, el nu are de unde sa stie ca intradevar tu chiar esti o fata sincera si  chiar daca vei fi plecata relatia va continua, cel putin din partea ta, tu nu ai nici-o problema.
    Dar unde pleci, si pe ce perioada???????
    E absurd ca iti cere sa-i demonstrezi! Cum sa-i demonstrezi, faptic si ce anume sa faci? El la ce se refera cand iti spune ca vrea ceva concret care sa il convinga ca esti de incredere. – din contra,a cest lucru nu se cere, nu se dovedeste asa, hop-top, facand ceva anume pentru a dovedi, adica ceva intentionat cu un scop anume, acest lucru se castiga, si se descopera de catre cealallta persoana. Asa daca o gadesti si o faci intentionat s-ar putea sa esuezei. Poate se gadeste sa nu mai pleci, si ii e naspa sa-ti spuna?! Vorbeste cu el !
    Bafta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.