Între Continente

0
1365

Adevărate poveşti de viaţă mai mult sau mai puţin cunoscute nouă întâlnim la tot pasul. Unele sunt palpitante, altele lipsite de haz, unele au final fericit, altele reprezintă adevărate drame. Cele mai interesante sunt cele de dragoste, cu final fericit. O adevărată poveste de dragoste presărată cu incertitudini şi multe semne de întrebare a schiţat „fata dintre continente”, Nicoleta-Cristina Păun, în al ei proaspăt roman „Între continente”.

Intre Continente cartea
Intre Continente cartea

„Între continente”, cartea scrisă în pandemie, aşa cum o numeşte autoarea, a apărut la Editura Etnous, din Braşov. În cele 169 de pagini, ni se dezvăluie poveste Cristinei, proaspătă absolventă de facultate .

După ce susţine examenul de diplomă, Cristina porneşte în vacanţă alături de prietana ei cea mai bună, Ana. Cele două prietene aleg să petreacă două săptămâni la plajă, pe tărâmuri elene. Pentru ambele fete, drumul parcurs este unul iniţiatic, de transformare. Dacă personajul principal, Cristina, preferă să fugă mereu de sine şi să aibă nenumărate întrebări referitoare la ceea ce se întâmplă în jur, prietena ei, este mai deschisă şi trăieşte momentul fără prea multe justificări. Ambele fete pleacă în vacanţă cu câte un ţel, Cristina doreşte să lase în urmă decepţiile în dragoste, iar Ana fuge în braţele celui pentru care încă nu ştie ce sentimente nutreşte.

Poveştile şi trăirile fetelor se îmbină perfect cu peisajul mirific al Insulei Corfu, dar şi cu punctele de interes turistic pe care autoarea le descrie în detaliu. Pe lângă plajele vizitate, este descris Palatul Achilleion din Gastouri, locul unde îşi petrecea vacanţele împărăteasa Sissi a Austro-Ungariei şi celebra staţiune Paleokastritsa unde personajele principale se bucură de o plimbare cu barca.

Care dintre cele două prietene îşi va găsi liniştea? Care se va îndrăgosti şi care se va întoarce cu inima zdrobită din vacanţă? Ce peripeţii şi aventuri trăiesc fetele în Grecia, pe insula Corfu, descoperiţi în cartea de debut a autoarei Nicoleta-Cristina Păun.

Comentarii

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.