iubesc doi barbati

0
1819

Buna sunt Catalina si am 23 de ani.Cum spune si titlul iubesc doi barbati .Poate o sa spuneti ca sunt nebuna,ori ca este imposibil.Dar ii iubesc pe amandoi sunt doua iubiri diferite,si nu pot renunta la nici unu din ei.Cu unu din ei sunt de 8 ani iar pe al doi.lea il cunosc de 2 ani.Sa nu o mai lungesc atat o sa incep sa va povestesc despre ei.primul barbat sa zicem ca il chiama X si pe cel de al 2 leYu X a fost  prima mea iubire  a trebuit sa luptam impotriva familiei mele sa putem fi impreuna,la inceput a fost totul.frumos pana cad el sa apucat de baut si sa ma jicneasca si sa ma faca sa ma simnt ca un gunoi am luptat cu el.sa.aduc pe.drumul cel bun 7 ani.adica sa nu mai bea si sa ma jicneasca.insa intre trimp l.am cunoscut pe Y un baiat putin arogant la prima vedere, dar cu un suflet de aur.

Vorbeam zilnic cate 4-5 ore si tot nu ne plictiseam.cu Y puteam sa fiu eu insami sa am.parerile mele ,in schimb cu X trebuia sa am grije ce vorsc sa nu il supar .Hotarasem sa fug cu Y in Italia dar nu am putut sa il las pe X pt k si pe el il iubesc ,dar il iubesc si pe Y.asa cu Y am tot vorbit trebuia sa ne vedem acum 4 luni si eu nu am mers la intalnire pt ca lucram.Tin sa mentionez ca Y calatoreste mult pt afaceri . Cand i.am zis lui Y ca nu pot sa merg sa ma intalnesc cu el sa suparat foarte rau.

 

Si de atunci sa produs o ruptura intre noi si sa vorbim tot mai putin paca cand intr.o zi si.a schimbat nr de tel si.a cancelat contul de Facebook si nu mai stiu nimic de el de 6 luni de zile.in timpu asta X a decis sa ne casatorim. Aaa am uitat sa mentionez ca eu cu X locuim in aceeasi casa de 5 ani. Proe

Comentarii

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.