Marea iubire a mea

0
1966

Totul a început simplu intrând pe un simplu chat unde stăteam de vorbă , mă amuzam și mă binedispuneam . Când , într-o zi , vorbind cu diverse persoane în privat , printre ei s-a remarcat și un băiat care era foarte interesat să mă cunoască.
După multe conversații am ajuns și la momentul în care am făcut schimb de id-uri și la scurt timp și de numere de telefon .
După multe conversații am descoperit că suntem două zodii compatibile aproape perfect, că avem multe lucruri în comun și chiar ne completam perfect .
Pentru câteva luni ne-au despărțit 3200 km și aș putea spune că aproape o parte din continental europa . În tot acest timp unul pentru altul am pus suflet și ne-am făcut
declarații reciproce . Amândoi intram pe mess și pe chat și eram cel mai adorat și felicitat cuplu pentru că și ceilalți vedeau cât de mult ne iubim.
Apoi iubitul meu a suferit un accident , a intrat în comă la spital săptămânii întregi în care nu am știut deloc de el și m-am îngrijorat . Am încercat să dau de el , am sunat la spital din Dublin dar nu m-am putut înțelege cu ei pentru că eu nu înțeleg engleză. Apoi după o perioadă am primit vești de la el și mi-a povestit ce sa întâmplat . În ciuda distanței dragostea noastră a fost mai puternică decât orice pe lume. A venit vara , urma să ne întâlnim dar nu s-a mai întâmplat pentru că el ajunsese în stradă , fără bani , fără mâncare , datorită părinților lui care l-au adus în sapă de lemn și a greșelii lui că a mers cu viteză și așa i s-a luat permisul de conducere și cândva dacă vrea trebuie să dea din nou de permis.
A trecut aproape un an de la dispariția lui și credeam din ce în ce mai puțin că el va reapărea în viața mea dar în ultima vreme îmi doream din ce în ce mai mult să revină în viața mea , să ne ducem planurile până la capăt și să ne iubim ca la început . D-zeu mi-a ascultat dorința și iată că acum după atât timp când mă așteptam mai puțin el este din nou în viața mea și suntem fericiți , în curând o să ne vedem și o să trăim fericiți și împliniți alături de copiii noștri.
Acum la final vreau să va redau o declarație pe care iubitul meu mi-a făcut :
“Acum că dumnezeu mă readus în viața ta vreau să îți spun că nu te voi mai părăsi niciodată viața mea și vreau ca visele și povestea noastră să fie adevărată să ne unim așa cum numai dumnezeu știu că va vrea . Vreau să îi spun că tu ești tot ce îmi doresc și vreau cu tine la infinit să trăiesc pentru asta îmi trebuie putere de la dumnezeu că toate planurile ce vreau să le fac pe viitor să le pot îndeplini și fericirea noastră să devină din ce în ce mai multa să uităm de necazuri
și de suferințele prin care am trecut . Vreau ca noi să fim fericiți pe veci și nimeni să nu ne poată despărți oricum nu poate că dragostea noastră e prea puternică bebe meu vreau să trăiesc cu tine o poveste cum nu a trăit nimeni să fie unică în lume și să știi că pentru tine aș renunța la tot doar să te fac prințesa mea . După ce o să realizăm ce ne-am propus o să ne luăm o casă mare unde să ne pierdem prin ea și când ne găsim unul pe altul să ne strângem în brațe și să ne zicem că ne-a fost frică unu fără altul. Să fim fericiți împreună și să mergem în fața lui dumnezeu să ne jurăm iubire pe vecie și la nunta noastră să fie o lume întreagă care să ne privească cu iubire nu cu ură cum o fac acum . În luna da miere aș pleca cu tine pe croazieră și să ne ducă pe o insulă în care să fie numai flori toate doar pt tine pentru că te iubesc viața mea și ție să ți le dăruiesc . Vreau să fie o luna de miere de vis din care să nu ne mai trezim apoi după toată fericirea noastră va venii o fericire și mai mare copilul-copii noștrii care o să ne dăm viață pentru ei și o să îi creștem mari . Apoi ei o să aibă iubită- iubit și se vor iubi la fel de mult ca și noi după câțiva ani va fii și nunta lor la fel de frumoasă ca și a noastră o nuntă de vis și se vor iubii pe veci . După ce îi vom vedea la casa lor povestea noastră sa adeverit în totalitate și vom fii cei mai fericiți și atunci dacă Dumnezeu consideră că viața noastră a luat sfârșit ne poate lua . Te iubesc bebe meu ești viața mea . “

Comentarii

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.