Masini fara fisuri in parbriz

0
282

Masini fara fisuri in parbriz 1

E de ajuns ca pe parbriz sa apara o gaura rotunda asemenea unui banut cu valoare mica, asa cum este cel cu care se poate lua caruciorul la supermarket pentru cumparaturi, ca posesorul masinii sa se ingrijoreze.

In primul rand, valoarea masinii scade. Autoturismul nu mai este cum era cu semnul acela din geam care ii stirbeste frumusetea. In al doilea rand, pericolul sta in fata ochilor si nu poate fi ignorat. La un soc puternic, fisurile se pot largi, pot  cuprinde tot parbrizul si parti din geam pot sa cada peste cei din masina.

Vestea buna este ca firma parbrize auto acasa furnizeaza parbrizele necesare la adresa precizata de cumparator in cel mai scut timp, dar si servicii de demontare a parbrizului spart si de montare a parbrizului nou. Cu un apel telefonic, grijile celui caruia i s-a spart geamul la masina dispar. Fara aceasta firma grijile lui ar fi fost multiple.

Mai intai, ar fi trebuit sa ia magazinele de piese auto la rand pana cand ar fi gasit produsul dorit. Apoi l-ar fi cumparat si l-ar fi dus la un service, ca acolo, specialistii sa il demonteze pe cel vechi si sa asigure montajul celui nou.

La timpul pierdut pentru rezolvarea problemei s-ar fi adaugat multe cheltuieli. Drumurile la magazinele cu piese auto din oras costa, deplasarea la service costa, plus cele doua manopere.

Parbrize auto acasa se deplaseaza cu parbriz cu tot si cu echipamentele si consumabilele necesare gratuit, acolo unde este nevoie de serviciile echipei.

Aceasta firma tine la comoditatea clientilor, punandu-le la dispozitie pagina oficiala a firmei de pe internet si cele de pe retelele de socializare care pot fi accesate rapid, de la domiciliu sau de la birou in cateva minute.

Produsele sunt ordonate pe categorii: parbrize, lunete, geamuri laterale  si chedere. Un click dat pe categoria de care cumparatorul este interesat duce exact la parbrizul de care are nevoie. Atat pretul parbrizelor, lunetelor, chederelor auto si geamurilor laterale sunt accesibile, cat si montarea acestora, iar deplasarea la adresa dorita de cumparator este gratuita, dupa cum am mai spus. Dar beneficiile colaborarii cu aceasta firma nu se opresc aici fiindca se ofera garantie pentru produse si garantie pentru manopera. In cazul montajului unui parbriz, termenele de garantie coincid, fiind de 2 ani.

Bineinteles ca are si conducatorul masinii obligatiile lui, aceastea fiind:

-sa nu duca masina la spalatorie la cateva zile dupa montaj pentru ca jetul de apa anuleaza puterea consumabilelor de calitate.

-sa nu parcheze masina in pozitie inclinata, jumatate pe trotuar, jumatate pe carosabil.

-sa nu urce masina pe cric pentru ca socul diminueaza eficienta unei manopere executate perfect.

Toate aceste interdictii sunt precizate pe site, dar specialistii firmei le reamintesc clientilor.

Un parbriz spart nu mai reprezinta o ingrijorare atat de mare in acest moment fiindca altul nou se gaseste pe site-ul firmei precizate, este adus la domiciliu de catre vanzator, iar in 30 de minute este deja montat.

Este la fel de bine de stiut ca montajul este asa de bine realizat, incat izoleaza interiorul masinii de exterior din punct de vedere termic si fonic. Niciun zgomot nedorit din afara nu se aude in masina cu intensitate, vara razele soarelui raman in afara, in timp ce iarna vantul, gerul si fulgii de nea nu au acces la cei care calatoresc cu autoturismul.

Datele de contact ale acestor neobositi profesionisti sunt pe site, programul de lucru se respecta si reuseste sa ii linisteasca pe cei care trebuie sa plece urgent cu masinile undeva anume, dar intre timp li s-au spart parbrizele.

In aceasta firma exista acelasi program de lucru si in zilele de sambata si duminica, prin urmare se poate suna oricand la ei si se pot solicita servicii si produse chiar si duminica la ora 18 sau la ora 19, 30.

Solicitarile telefonice sunt urmate de un raspuns pe loc, insa in cazul in care telefonul este la incarcat sau cumparatorul se afla intr-o zona fara semnal, el poate scrie un e-mail pe care sa il trimita la adresa precizata sau are la dispozitie formularul online de pe site.

Parbrizul fisurat stirbeste din frumusetea si din valoarea unei masini, dar aspectul cel mai important este acela ca nu mai este asa de sigura. Oricand parbrizul  fisurat poate sa cada si sa ii raneasca pe cei aflati in masina, dar sa produca neplaceri si celor din afara.

Posesorii unei masini trebuie sa dovedeasca maxima responsabilitate in toate imprejurarile atat fata de autoturismul sau, cat si fata de cei pe care ii plimba cu masina, fata de partenerii de trafic si de pietonii intalniti pe drum.

Pe site-ul firmei prezentate anterior se gasesc parbrize si chedere auto si pentru camioane, autoutilitare si utilaje.

La solicitarea clientului, specialistii monteaza parbrize, lunete si geamuri laterale, lipesc chedere si executa si alte manopere a cerei lista se afla pe site.

Din pacate, echipa mobila nu se deplaseaza in toata tara cum ar fi ideal, ci numai in toate sectoarele Bucurestiului si in Ilfov.

E linistitor pentru un posesor care tine enorm la masina lui si nu se poate lipsi de ea, sa stie ca exista si un magazin de parbrize, geamuri si chedere, dar si o echipa mobila care aduce produsele acasa si le monteaza in mai putin de o ora!

Parbrize acasa suna salvator, oricat de mare ar fi spartura din parbriz si oricat de imperioasa ar fi inlocuirea acestuia. Plecarea la drum nu va fi intarziata, daca se ia legatura urgent cu reprezentantii acestei firme.

Comentarii

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.