Nu conteaza ce ai in viata conteaza cu cine treci prin viata

1
1389

Intr-o zi eu te-am vazut la brat cu un alt barbat,mai invarsta de cat mine,tare bine inbracat,m-am apropiat de voi ,nici macar nu mai privit erai tare incantata si el parea fericit.de la mine vrei iubire de la celalat vrei bani si pe mine si pe el ne tot minti de cativa ani tu imi spui ca nul iubesti ca iti plac doar bani lui ,le vei pierde pe amandoua vei ramane a nimanui bis. Numai dupa 2 ore tu mia dat un tel si am inteles pe loc cine este acel domn ,te intalneai de mult cu el numai pt cai bogat  ,si ai mai  spus doar pe mine ma iubesti cu adevarat.De la mine vrei iubire ….bis, Cand schimbai bijuterii din aur si argint ca ti le cumpara altul nici macar nu mam gandit .

Nam simti nici un moment  ca ma minti ca ma inseli si tot ce aveai de pret era cumparat de el.de la mine vrei iubire de la celalalt vrei banii si pe mine si pe el ne tot minti de cativa anii ,u imi spui ca nul iubesti ca iti plac doar banii lui le vei pierde peamandoua vei ramane animanui.

Comentarii

Comentarii

1 COMENTARIU

  1. […] Nu conteaza ce ai in viata conteaza cu cine treci prin viata Sat Oct 09, 2010 16:59 pm Intr-o zi eu te-am vazut la brat cu un alt barbat,mai invarsta de cat mine,tare bine inbracat,m-am apropiat de voi ,nici macar nu mai privit erai tare incantata si el parea fericit.de la mine vrei iubire de la celalat vrei bani si pe mine si pe el ne tot minti de cativa ani tu imi […] […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.