Nu imi caut jumatatea

3
4749

Stii, eu sunt genul de femeie care se ofera cu totul. Nu stiu ce sunt alea jumatati de masura si asta pentru ca in piept am o inima intreaga nu doar o jumatate. Daca as iubi doar pe jumatate ar fi ca si cum as incepe sa te sarut, iar apoi, la jumatatea sarutului m-as opri si ti-as spune „atat a fost pentru tine”. 

Eu nu stiu sa iubesc cu jumatati de masura pentru ca stiu ca noi oamenii suntem ibtregi. Ce dracu jumatati tot cautam?! Si de ce sa ma multumesc cu o jumatate daca eu sunt intreaga? De ce sa accept de la cineva jumatate de iubire? Eu ma daruiesc cu totul. Cu nebunia mea, cu exuberanta, cu energia, cu lacrimile, cu tot trecutul si cu tot viitorul. Asta iti cer si tie. Te vreau intreg. 

Nu vreau sa impartasesti cu mine doar bucuriile. Te accept si cu esecuri si vreau sa stiu atunci cand ai o problema. Asa ca daca eu vin intreaga, de ce crezi ca m-as multumi doar cu jumatati de adevar, cu jumatati de iubire? 

Si crezi ca atunci cand voi pleca imi voi lua doar jumatate de inima? Nu dragule. Imi voi lua toata inima si iti voi intoarce spatele.

Comentarii

Comentarii

3 COMENTARII

  1. Este de apreciat modul in care iti exprimi felul tau de a fi,ceea ce daruiesti,ce accepti si e corect asa cum crezi . Nu merita osteneala sa te incurci cu jumatati,ori e intreg ,ori nu. Tot ce tine legat de jumatati nu e seriozitate si de termen lung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.