Nu pot înțelege…

3
2291

Bună tutoror. De-a lungul timpului am citit, pe acest site, tot felul de povești de dragoste interesante, iar acum aș vrea să vă spun și eu povestea mea.Mă numesc Oana. Viața mea a fost una destul de tristă, din punctul meu de vedere. Nu doar că am avut și încă am probleme în familie, dar nici la capitolul dragoste n-o duc prea bine. Am iubit cu adevărat și încă iubesc. Mereu am pus preț pe sentimente mai mult decât pe fizic. După două relații serioase din care am ieșit cu inima zdrobită pentru că, din câte mi-ai spus ei, eu n-am fost destul de bună pentru ei, deși în ambele relații am pus cu adevărat suflet și am iubit ca un copil mic, adică sincer.Nu sunt genul care să înșele. Nu găsesc rostul.

 

Dar se pare că amândoi au făcut asta. M-au înșelat. De ce? Nu pot găsi un răspuns rezonabil. Probabil din cauza defectelor mele, dar până la urmă nimeni nu este perfect. Cum am spus din păcate ambele relații au avut finaluri nefericite. Dar aceste eșecuri m-au făcut să-mi dau seama că trebuie să am grijă exact pe cine aleg eu în viața mea. Dar din păcate nu am pus în practică acest lucru. Știți cum se spune: Teoria ca teoria, dar practica ne omoară. Acum începe problema mea și mi-aș dori să primesc niște sfaturi din partea voastră pentru că nu știu ce să mai fac. Am întâlnit un băiat… Perfect pentru mine. Brunet, cu doi ochi mari și verzi. Mi-a fost și i-am fost alături în clipele mai grele. Însă sunt mai multe probleme care îmi dau de gândit că această relație nu va exista. Distanța este una dintre ele. Însă cred că dacă iubirea este puternicăputem trece peste orice obstacol.

 

El mai are și alte probleme. Pe lângă faptul că fumează tutun are și probleme cu drogurile. Nu se poate lăsa de aceste vicii. Și mi-a fost greu să accept asta. Dar totuși am zis să încerc că poate, poate… Poate. Am crezut că e altfel, căpot avea încredere în el, dar ce s-a întâmplat m-a făcut să-mi schimb oarecum părerea. Ca și mine e o fire mai supârâcioasă, dar îi trece mai greu decât mie.
Acum câteva zile am fost la o prietenă. Ne uitam la film, mâncam floricele și normal că am băut și bere. Prima dată am refuzat-o, însă mi-a spus că dacă nu beau măcar un pahar se va supăra. Așa că am acceptat. După care i-am trimis mesaj lui. Mi-a răspuns. Mi-a zis că tocmai fumase „iarbă” și că e foarte… Euforic. Eu i-am spus că sunt la o amică și că am băut un pahar. Iar de-aici s-a rupt tot filmul…

 

A început să-mi reproșeze că nu e bine ce-am făcut. Că știam că fata de care-i place nu trebuie să bea pentru că nici el nu face asta. Eu i-am reproșat că nu băusem decât un pahar. Iar el a făcut și mai urât. Mi-a spus să-l uit și să fac de-acum înainte ce vreau. Eu am început să plâng. Parcă-mi distrusese cineva tot universul. I-am trimis un mesaj în care i-am reproșat că este la fel ca ceilalți. Căși eu ar fi trebuit să-i spun „pass” de când am aflat că se sroga, dar am zis că poate va fi altfel. Normal că nu. Plângeam. Și acum inima mea e distrusă. Nu ne mai vorbim. Eu sunt distrusă. Nu știu ce să mai fac… Îl iubesc enorm de mult. Dar inima mea e frântă în mii de bucățele. Știu că și eu am greșit. Însă și el e vinovat la fel de mult ca mine.

 
Vreau să mă împac cu el. Dar el nu cred că va dori asta. Sunt confuză, distrusă. Nu mai mănânc nimic, decât forțat. Dar și atuncu doar ciugulesc câte ceva.
Vă mulțumesc că v-ați alocat puțin timp să-mi citiți povestea. Poate nu e chiar atât de specială, însă pentru mine este. Cum am mai zis, aș dori săprimesc sfaturi, critici. Am nevoie. Mulțumesc din nou.

Comentarii

Comentarii

3 COMENTARII

  1. Nu stiu ce varsta ai dar eu te sfatuiesc sa stai departe de droguri. Un pahar de alcol intrun anturaj nu este o mare problema, insa daca te invarti in cercuri de drgoati nu numai ca vei suferi tot timpul si il vei vedea cum se distruge insa vei avea si probleme cu politia ( ca martor, implicata direct sau orice alta problema ), care iti va putea afecta mult mai grav viitorul.

    Incearca sa intri pe o traiectorie a vietii mai dreapta si mai rationala. In ceea ce priveste dragostea, vei vedea ca aceste sentimente sunt foarte trecatoare..

    Numai bine

  2. Nu ai invatat nimic din cele 2 experiente anterioare! Hai sa fim seriosi! Fumeaza,se drogheaza… Pe bune?? Vrei sa formati o familie? Ca sa ce?? Nu te.ai caracterizat prea mult..si nici pe el. Din punctul meu de vedere cred ca ar trebui sa ridici stacheta. Cauta o persoana responsabila,iubitoare,hotarata si cu ceva cultura. O inima c are nu se foloseste de creier,e o inima franta. Fi-ti realiste mai fetelor ca viata nu e o telenovela! Sa fi avut eu noroc in dragoste cum au cate unii…ehee… Eram departe!

  3. Adica tu poti sa iubesti,sa fi ferucita doar cu prezenta lui dar el poate sa fie euforic doar daca fumeaza? De ce? Tu nu esti destul de buna incat sa-l fa i sa se simtabine,nu esti un motiv destul de bun sa ii placa vuata si fara droguri? Sau poate nu te iubeste sufucient… Vrei o familie,un copil cu el?o sa fie un mediu bun cu el prun preajma pt copilul tau? Crezi ca el o sa se schimbe pt tine? Daca voia o facea deja,dar el nu se schimba pt el si sanatatea lui,cum sa o faca pt tine. Tu nu ai invatat nimic din experiențele anterioare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.