Nu privii in urma cu regrete

0
1810

Da, exact cum spune si titlu, cand viata ne incearca trebuie sa mergem inainte fara a mai privii in urma.

Iata cateva sfaturi care speram sa va motiveze si sa aveti puterea de a trece peste tot cu usurinta. Totul depinde de noi si de atitudinea noastra.

De obicei nimic nu merge cum planuim, asa ca este posibil ca uneori sa “fim loviti” fara ca macar sa ne asteptam. Tocmai pentru ca este adevarat, noi avem liberul arbitru intr-o anumita masura dar pana la urma divinitatea decide cum se vor desfasura evenimentele.

Fii mereu pregatit ca unele actiuni intreprinse sa aiba feed-back-uri nu tocmai pozitive si sa te afecteze atunci cand nu te astepti.

 

Nu asculta foarte mult parerile celor din jur in ceea ce priveste hotararile tale. Este adevarat, ele conteaza insa numai ca puncte de reper, si nu te gandi ca ei nu tin la tine, insa s-ar putea sa-ti dea anumite sfaturi tocmai ca iti considera modul de actiune irational.

 

Orice actiune pe care o intreprindem in viata are mai multe cai de iesire. Asigura-te intotdeauna ca ai la dispozitie si planul B si planul C sau ca actiunea in sine se poate extinde la mai multe variante. Cand vrei sa faci ceva dar exista destule riscuri care se opun ar fi bine sa te gandesti de doua ori inainte de a incepe, sa vezi daca se merita.

 

Cand faci un plan ar fi bine sa ai si o rezolvare si sa fii mereu optimist, ca lucrurile se vor rezolva de la sine. In viata trebuie sa vezi mereu “big picture” si nu doar sa traiesti pe moment, trebuie sa traiesti in prezent pentru ca viitorul depinde si de noi.

 

Aceste sfaturi de viata au fost preluate de pe site-ul doamnei Simona Mogosanu

Comentarii

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.