nu stiu ce sa cred….

7
1641

Pare ciudata povestea meA. Nici acum nu stiu cea fost…totul a inceput in vara anului 2005. ma aflam la o prietena la cafea iar de odata la ea vin 3 "doamne" mama si doua fiice, dintre care una minora 17 ani iar cealalta casatorita  a 2 a oara, cu 2 copii din 2 casnicii diferite.mi s aparut ciudat atunci cand am vazut ca ele au venit la prietena mea sa la citeasca in cafea.pare ciudat dar toate aceste femei erau indragostite de acelas barbat, fiecare din ele avand alte relatii pe langa cele oficiale.cea casatorita pe langa sot mai avea un amant cu vreo 30 de ani mai in varsta care era patron la firma la care lucra. toate iubeau un barbat care aparuse curand in viata lor. m asurprins situatia.peste ceva timp am aflat de la prietena ca cea casatorita are probleme la firma care lucra, si avea nevoie de bani.seful ei , aflase de la sora ei, de relatia ei cu un alt barbat.

Avea un minus destul de mare pe care nu putea sa l plateteasca.mi a fost mila de ea. am vb cu ea si am sfatuit o sa se imprumute ca sa si plateasca datoria. asa  afacut…dar datoria nu si a platit o.si afacut propria firma care afuctionat un an si a dat faliment.de fiecare data cand nu avea bani apela la prieteni sa o ajute.de fiecare data ii spuneam ca nu e bn dar ea ii spunea lui. sai spunem A,tot ce i spuneam eu ,fara ca el sa ma cunoasca.la un moment dat el a vrut sa ma cunoasca, a luat nr meu din tel ei si m a sunat. ne am intalnit toti tri si parerea care mi a facut o el a fost de ingamfat.intre timp ea mi aspus ca este insarcinata cu el. stiam ca este casatorita cu alcineva.urma sa aiba un al 3 copil cu un alt barbat.am sfatuit o sa si vada de familia ei. mai mult mi aspus ca nu stie a cui este copilul.am ramas socata. nu mi venea sa cred.dupa un timp.am aflat ca sotul ei a fost arestat.

 

Ea impreuna cu el i a intins un flagrant.din aceea clipa nu a mai interesat o sotul ei, s amutat impreuna cu cei doi copii ai ei la el,urmand sa se nasca cel de al treilea, acesta fiind al lui A.de la nevoi, nici unul nu aveau nici un venit, firma nu mai mergea, iar singura lor sursa de venit era pensia tatalui lui ,au considerat ca baiatul sa l intretina primul sot, iar ei sa ramana cu fetita de 3 ani.zilele erau din ce in ce mai grele,,in final s au despartit.in tot acest timp el a incercat sa se apropie mult de mine.ma suna cand nu ma asteptam, imi statea mai tot timpul in cale,vb cu el,de fiecare dat se plangea de ea.se legase o prietenie intre noi,eu il ascultam. eu i am spus ei de ceea ce face el iar ea a spus ca nu mai este cu el si nu ii pasa.cand s anascut fetita, cel de al treilea copil, ea l a anuntat, iar eu l am indemnat sa mearga la spital.in cele din urma s au impacat.atunci am cosiderat ca trebuie sa ma retrag

Comentarii

Comentarii

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.