O altfel de Astrologie numita de mine Astrologie Reala sau Astrologie 100% Româneasca!

0
1661

Privit de pe Pamant, Soarele pare ca se misca. In realitate Pamantul face intr-un an 360 de grade in jurul Soarelui, desenand astfel o eliptica aparenta a Soarelui.

Atentie!

In viitor vom folosi termenul `eliptica` referindu-ne la aceasta eliptica aparenta a Soarelui.

Noi locuim momentan pe Pamant de aceea baza studiului astrologic porneste ca sistem de referinta din punct numit punct de observatie ( ce are coordonate topocentrice: latitudine si longitudine)

Mersul aparent al Soarelui pe eliptica este de 1 grad si ceva pe zi. Atentie, Anul Astrologic Real incepe de la gradul 0 pe eliptica , iar acest punct se numeste Punct Vernal si este situat in constelatia Pesti.

Fizic vorbind Soarele nu revine niciodata in acelasi punct vernal deoarece de la un an la altul tot sistemul solar se deplaseaza retrograd cu 53 de secunde pe an. Astfel incat de la un la altul `peisajul` astronomic ce il simtim pe propria piele – se schimba, iar ca sa intelegem in ce consta schimbarile noi folosim elementele astronomice , convertindu-le in elemente astrologice ce ne furnizeaza cunoastere ezoterica si metafizica. OMul ce percepe aceste influiente se poate folosi de ele, altfel este folosit cu succes! Si evident Guvernul este de vina 🙂 Sau sotia / sotul 🙂

Soarele este foarte important ca si element astrologic. El reprezinta LUMINA in forma pura, cel ce ne lumineaza toata fiinta pentru a intelege ce avem de vazut si facut in „orbecaiala„ noastra de zi cu zi , prin intunericul din afara noastra! Odata ce el nu revine niciodata in acelasi punct este munca in zadar sa incercam sa facem statistica astrologica pentru ca ea nu va folosi decat la a face confuzii de perceptie si astfel vom potrivi premeditat interpretarile astrologice ca sa dea bine , in asemenea hal incat nici noi nu le vom mai deslusi.

Recomand folosirea astrologie, in prima faza pentru AutoCunoastere. Atunci cand vom simti / percepe ca intram la unison cu vibratiile emise de stele si planete, constelatii si alte „echipe astrale„ , putem sa aplicam cunoasterea pentru a ajuta pe ceilalti (asta doar daca vom fi solicitati) stiind in mod cert faptul ca Astrologia vibreaza in mod Unic si Personalizat pentru fiecare OM sau „entitate„ studiata. Adica, ceea ce imi face mie bine altuia s-ar putea sa ii fie condamnare la moarte vesnica sa viata vesnica 🙂 Daca unii oameni cred ca pe luna noua pot incepe noi proiecte atunci ei ar putea afla daca isi deschid mintea, ca Luna Noua de pe cer trimite un tip de energie ce este folosit TOTAL DIFERIT de fiecare fiinta in parte. Functie de Luna Natala, de locul unde este fiinta, de educatie sa si mai ales de oamenii din jur! Degeaba sunt eu singurul destept in lumea prostilor ca nu fac decat sa dovedesc ca sunt mai prost decat toti.

Daca TU , ca OM, ai perceput unde este intrerupatorul de la care aprinzi lumina la nivel general, nu scoate capul din multime si nu striga in gura mare ca toti sa se dea deoparte ca tu stii de unde se aprinde lumina si ca ii scoti (salvezi) pe toti din intuneric, ca s-ar putea sa iti iei una dupa cap de te paste somnul vesnic! Mai bine cobori un pic cat sa nu te mai vada nimeni, gasesti un bec mai mic ce face doar o luminita cat sa o vada doar cei mai apropiati de tine astfel incat vei descoperi faptul ca ei te vor intreba si te vor urma iar intunericul de afara devine un intuneric mai mic, apoi un semiintuneric, apoi simti cum vine dimineata! Apoi cineva iti va zice : Buna dimineata! cu o asemenea aroma incat nu o vei mai uita niciodata! In acest fel , toate fenomenele se vor petrece de la sine, neobservate in mod firesc , putin cate putin .. pe un fundal de aparenta obisnuinta! Doar ochii vor straluci altfel !

Vor fi ca doua stele, ce fac o echipa numita Zodie , ce poate fi interpretata corect cand isi face aparitia in fata unui fin „astrolog„

Unii iti vor spune ca esti un om ciudat cu capul in nori. Altii te vor vedea ca un obiect de critica neavand curajul sa te priveasca in ochii!

Sigur Guvernul se va gandi la o taxa pentru „lumina ce o porti si dai„. Si nu va fi mica taxa 🙂

Sotia / Sotul va fi beneficiar in mod direct, dar evident tu vei fi vinovat pentru asta. Ca doar nimic nu e gratuit pe lumea asta. Decat prostia!

Nu vei scapa de copiii! Ei vor sti mereu cu cine au de-aface ! Sunt cei mai buni astrologi. Numai ca odata cu adolescenta se naste dorinta sexuala , iar asta nu are decat doua mari rezultate: ori descoperi moartea , ori mori … astrolog nu mai esti! Iti poti reveni dupa varsta de 30 de ani .. dar greu!

Nu cunosc cazuri de revenire in cele aprox. 2200 de harti studiate in ultimii 16 ani.

Pentru relaxare poti citi un horoscop al banilor scris de cei de la Avantaje.ro.

Comentarii

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.