O femeie iti poate ierta totul, in afara de un singur lucru

1
3676

Acum ma suni sa imi spui cat de dor iti e de mine. Ma suni sa imi spui lucruri inutile de genul „nu realizezi cat de mult iubesti o persoana decat dupa ce o pierzi”. Stii ce?! Dupa ce ai pierdut-o la dracu mai realizezi! Si crezi ca daca te vei comporta ireprosabil 2 ore te voi ierta? Iubire, ti-am fost alaturi 3 ani, timp in care prezenta mea langa tine a parut pur si simplu nesemnificativa. Crezi ca iti voi ierta ani de nepasare pentru doar doua ore?! Dragule, sunt indragostita nu proasta, chiar daca si prostuta imi sade bine.

 

Credeai ca nu voi pleca niciodata doar pentru ca te iubesc. Si da, te iubesc, insa sunt vanitoasa si ma iubesc mai mult pe mine. Si mi-se pare ca sunt prea tanara sa fiu trista.  Abia acum imi simti lipsa? Hm…vezi ca esti indiferent? De pierdut ne-am pierdut de mult unul de altul. Iar convorbirile noastre pline de veselie si iubire s-au transformat in taceri lungi.  Distanta dintre noi nu se mai masoara in kilometri. Acum te simt la ani lumina distanta de mine. 

 

Insa recunosc, imi e dor de tine. Iar gandul ca acel „noi” nu mai exista imi rupe inima. In primul moment in care am constientizat ca „noi”  a devenit „eu” nu am avut nici un sentiment aparte, insa am simtit doar un gol. Era ca si cum ceva lipsea din mine. Si cred ca golul acela nu va mai putea fi umplut vre-odata.  Oricum ar fi prostesc din partea mea sa cred ca cineva va reusi sa estompeze imaginea ta. Ti-am construit un temlu in inima mea. Dar tu n-ai nevoie de rugaciuni, adorare, iubire si alte lucruri spirituale. Tu vrei ceva pamantesc, palpabil si material. Iubirea este imateriala, deci la ce ti-ar folosi?

 

Si as fi putut sa iti iert orice. As fi putut sa iert ca ma inseli, as fi putut sa iert ca nu ma iubesti la fel de mult, as fi putut sa iert ca nu ma iei cu tine in oras, as fi putut sa iert ca nu imi aduci flori… Insa nu pot sa-ti iert faptul ca ai fost indiferent fata de mine. Nu o sa iti iert ca nu m-ai sustinut si nu ai stiut sa fii langa mine atunci cand simteam pamantul fugindu-mi de sub picioare. Nu te voi ierta pentru ca nu ai stiut sa fii barbat.

Comentarii

Comentarii

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.