Oamenii mult mai importanti decat banii

0
392

Lumea doreste sa colaboreze cu firmele si companiile care pun oamenii mai presus de bani si de toate valorile de pe pamant. Omul reprezinta incununarea tuturor lucrurilor din univers si daca nu ar mai fi viata, pamantul ar fi lipsit de sens.

Multe domenii de activitate umana au ca prioritate dezvoltarea semenilor si asigurarea sanatatii si confortului acestora. Oamenii se dedica unii altora si aceasta este cel mai frumos lucru.

OVB Romania face parte din aceasta categorie de furnizori de produse si de servicii, care plaseaza interesele oamenilor pe primul plan. La acest broker de asigurari lucreaza oameni excelent pregatiti pentru oameni prevazatori care doresc sa isi asigure viitorul.

Gama intreaga de servicii pe care o ofera aceasta companie care isi desfasoara activitatea cu succes la nivel mondial cuprinde:

1.Consultanta oferita de experti financiari empatici care prezinta produsele, dar gasesc si solutii de economisirea pentru indeplinirea visurilor oamenilor care apeleaza la ajutorul lor.

2.Negocierea celor mai avantajoase asigurari cu partenerii puternici cu care colaboreaza.

OVB Romania preda lectii de eficienta economica si de importanta asigurarilor tuturor romanilor care intra pe site si care solicita consultanta.

Cu toate ca este mare consumatoare de timp si expertii sunt bine pregatiti, rabdatori si empatici, consultanta se ofera 100 % gratuit.

Portofoliul OVB este impresionant atat la nivel mondial, cat si la nivel national.

In Romania compania numarul 120 000 de clienti multumiti 100 % si numarul acestora se afla in continua crestere de la an la an pentru ca romanii sunt multumiti de complexitatea asigurarilor, de diversitatea lor si mai ales de modul in care asiguratorii respecta termenii contractuali.

OVB Romania a investit enorm in consultantii financiari bine pregatiti care pot face fata tuturor provocarilor domeniului de activitate pe care il reprezinta. In prezent, romanii au la dispozitie 1500 de consultanti financiari, dar si aici exista deschidere. OVB asteapta persoane capabile sa invete si sa ajute oamenii sa inteleaga de ce sa nu mai stea fara asigurari si mai ales ce tipuri de asigurari sa aleaga.

Romanii au motive sa fie multumiti ca OVB are reprezentanta si in tara lor pentru ca aceasta companie detine controlul asigurarilor in 16 state dezvoltate ale lumii. Cum a reusit sa se mentina OVB intr-o piata in continua transformare si cu consumatori de produse si solicitanti de produse din ce in ce mai pretentiosi?

  1. Diversificand asigurarile pentru ca ele sa corespunda in totalitatea nevoilor de asigurare a oamenilor preocupati de viitor.
  2. Investind in resursa umana care a primit nobila misiune de a oferi consultanta.

3.Stabilind parteneriate cu peste 100 de parteneri puternici la nivel European.

  1. Oferind fiecarui potential client sansa de a gasi un consultant personal si mai ales de a gasi asigurarile care se potrivesc perfect planurilor si nevoilor.
  2. Diversificand si datele de contact ale reprezentantilor companiei care pot fi gasiti telefonic, pe retelele de socializare sau in formularul online de pe site-ul OVB.

Oamenii au inceput sa solicite si in Romania din ce in ce mai mult asigurari de viata si de sanatate. Multi dintre ei o fac de frica. Au avut vecini sau rude care s-au imbolnavit inopinat de boli foarte grave si nu au avut nici asigurare medicala facultativa, nici bani in cont pentru a lupta sa se faca bine.

Restaurarea sanatatii este foarte costisitoare si se face si cu multa vointa si cooperare din partea bolnavului.

Consultatiile si investigatiile costa, tratamentele costa, interventiile chirurgicale cu bisturiul sau cu laserul costa si ele foarte mult.

Aceste cheltuieli astronomice apar in perioada in care castigurile se diminueaza pentru ca oamenii bolnavi nu mai pot sa munceasca.

De cele mai multe ori, bolnavii trebuie sa se hraneasca sanatos si bine sau sa tina regim. O asigurare complexa de sanatate ii aduce asiguratului urmatoarele oportunitati:

-locuri rezervate la cele mai bune clinici private din tara sau din strainatate;

-decontarea consultatiilor, investigatiilor, tratamentelor si a operatiilor;

-bolnavii care sunt operati in strainatate sunt insotiti de apartinatori, iar acestia la randul lor au asigurata o camera de hotel unde sa se cazeze ca sa fie aproape de bolnavi;

-asiguratului i se ofera o suma lunara din care sa supravietuiasca ca sa nu fie o povara pentru familia sa.

Exista asigurari de sanatate complexe care acopera toate tipurile de boli si asigurari pentru boli de natura oncologica sau menite sa acopere spitalizarea.

Cine a cunocut pe cineva care a avut probleme de natura oncologica stie cat de costisitoare sunt aceste afectiuni. Tratamentele sunt combinate cu interventii si ca toate acestea sa aiba efect este necesara o anumita dieta.

Asigurarea de viata o poate suplini pe cea de sanatate, dar reprezinta si o forma de asigurare a familiei in cazul in care posesorul ei moare departe de casa. O repatriere valoreaza mii de euro, asigurarea de viata deconteaza toate cheltuielile, mai mult de-atat, familia ramane cu o suma considerabila care o ajuta sa isi revina dupa pierderea cumplita.

Dar oamenii trebuie sa fie optimisti si sa solicite si pensii facultative care sa completeze pensiile mici  si sa faca batranetea mai usoara.

Un salariat nu simte cand da luna de luna 50 de lei, 70 de lei sau 100 de lei si banii acestia se aduna luna de luna.

Din venitul consistent, tinerii pot rezerva niste bani pentru batranete sa le fie mai usor. Este bine ca asigurarea de pensie facultativa sa se faca din timp deoarece cu cat contributia unei persoane are loc pe o perioada mai mare, cu atat de strang mai multi bani pentru cea mai dificila perioada a vietii.

Comentarii

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.