Oare barbatul tau este perfect pentru tine?

0
343

Trebuie sa fii constienta de realitatea pe care o traiesti in acest moment, si in ce fel se va schimba din momentul in care iubitul tau va intra in ea. Este ca si cum el ar veni in viata ta ca s-o imbunatateasca, nu sa-ti ia din puterea de concentrare pe care o ai pe alte aspecte. Si, mai trebuie sa crezi ca meriti sa ai barbatul pe care il doresti, ca el exista, si ca depinde de tine si cum anume se va manifesta in planul fizic.

Ca sa poti sa faci asta, este necesar sa te cunosti pe tine foarte bine. Nu vei putea face asta daca sari dintr-o relatie in alta, ci doar in singuratate. Doar atunci vei stii ce anume te face pe tine fericita, pentru ca, nefiind intr-o relatie, vei fi nevoita sa descoperi. Asadar, incepe sa faci o lista cu tot ce crezi tu ca ar trebui sa aduca barbatul respectiv in relatia cu tine.

Este necesar sa-ti doresti un barbat care sa stie cum sa te completeze. Daca pui pe lista prea multe lucruri care tin de vanitate, sau superficialitate, si nu ai grija sa acoperi toate aspectele vietii, vei atrage exact genul de barbati care asa sunt: fie prea sexy, dar nu au minte sau nu sunt loiali, fie prea preocupati de bani dar nu au timp de tine, etc. Inainte sa faci o lista despre cum vrei sa arate barbatul respectiv, este necesar sa faci o lista cu ce te face pe tine fericita.

Ia o agenda pe care sa scrii exact ce fel de calitati vrei sa aiba barbatul respectiv, dar sa nu fie totul prea specific. Gandeste-te foarte bine ce doresti, si scrie chestii de genul: loial, inalt, sa poata face bani, etc, nu: sa fie brunet, sa aiba bani, casa, masina, etc. Este mult mai important sa stie cum sa le faca, decat sa aiba deja. Din momentul in care tu te decizi ca vrei acest barbat, energia ta va fi una de atragere. Practic, atragi acel barbat in viata ta.

Nu pierde timpul cu tot felul de alti barbati, daca vezi ca incepi sa faci compromisuri. Scopul tau este unul final: casatorie sau nu, important este ca acel barbat sa te respecte si sa te iubeasca (si ce-ai mai trecut tu prin lista). Dar, pentru ca ai si rezistenta, vei incepe sa atragi automat si tot felul de barbati care sa spunem ca au jumatate din calitatile de pe acea lista. Important este sa ramai in continuare focusata pe scopul final, altfel vei incepe tot felul de relatii care nu-ti fac bine, te vei desparti insa acum mai adaugi si alte blocaje, precum si varsta.

Comentarii

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.