Oare ma mai iubeste????

2
1357

La inceput eram al scoala si o fata il tot urmarea pentru ca-i placea de el dar lui de ea nu ,lui ii placea de mine.
Apoi la inecputul vacantei am fost cu clasa la felit ,am observat caci in bazin tot statea langa mine…Dupa 2 saptamani de la felix l-am intrebat daca vrea sa fi ecu mine si a zis ca se mai gandeste.A doua zii mi-a zis o prietena ca lui ii mai place de o fata si caci trebuie sa aleag dar ea era pe a7a ,si ca el numai dupa dealea se uita.Eu i-am zis caci sa nu se mai gandeasca daca vrea sa fie cu mine si ca daca vrea a7-a a7a sa fie dar apoi a zis ca eu nu inteleg si ca trebuie sa se gandeasca,dar eu am zis caci nu sunt pe a 7a si atuni daca asta este alegerea lui asa sa fie,iar atunci el a spus caci daca sunt asa mai bine nu ar fii cu mine si chiar atunci vruia sa ma aleaga pe mine.

 

De atunci la mess am statusul tot te iubesc dar o colega l-a intrebat daca ma mai place si a spus ca nu darr nu cred.Am pus apoi pe facebook niste poze cu mine si i-am dat taguri si a spus caci sa nu-i mai dau Taguri pe poze cu mine…    Spuneti-mi ce sa mai fac ma mai iubeste sau nu?

Comentarii

Comentarii

2 COMENTARII

  1. Sincer eu cred ca nu te mai iubeste.Poate ma insel din cauza ca nu ai spus nimic concret din care sa rezulte un raspuns sigur…Ar trebui sa vorbiti fata-n fata lucrurile astea, caci ochii,privirea nu mint niciodata. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.