Picaturi din absolut

2
2133

Si e smecher… La fel de smecher ca acum 3 ani cand m-a sarutat prima data si cand am simtit primul fior… Inima-mi batea puternic si picioarele erau gata gata sa cedeze sub greutatea propriului meu corp.
E la fel de dulce ca acum 4 ani cand l-am cunoscut prima data…Mi se parea ceva intangibil, ceva la care nu as putea ajunge niciodata.

Azi e si dulce si smecher, singura chestie diferita  e ca e al meu. Si cand el, cu ochii lucindu-i de dorinta de a ma necaji, neaga dragostea ce mi-o poarta, o dragoste dulce, picaturi din absolut, ii inchid gura cu un sarut si ii arat, cu un zambet triumfator, inelarul mainii stangi, impodobit cu sclipiri aurite de dragoste:)

Comentarii

Comentarii

2 COMENTARII

  1. […] Picaturi din absolut Wed Feb 02, 2011 6:53 am Si e smecher… La fel de smecher ca acum 3 ani cand m-a sarutat prima data si cand am simtit primul fior… Inima-mi batea puternic si picioarele erau gata gata sa cedeze sub greutatea propriului meu corp. E la fel de dulce ca acum 4 ani cand l-am cunoscut prima data…Mi se parea ceva intangibil, […] […]

  2. Sti..ma gandesc…eu care am suferit uneori infernal…ce realizari asi fi avut daca exista cineva care sa ma iubeasca si eu sa-l pot iubi . Insa singura mea realizare a fost sa sufar …infernal…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.