Povestea lui Alex si Ana

0
853

A fost odată ca niciodată, într-un mic sătuc fermecător, doi tineri numiți Alex și Ana. Trăiau într-o lume în care timpul părea să se oprească când se aflau unul lângă celălalt. Fiecare privire, fiecare atingere, fiecare zâmbet le făcea inimile să tresalte de bucurie.

Alex era un tânăr fermecător, cu ochi căprui și părul șaten, iar Ana era o femeie frumoasă și blândă, cu ochii albaștri și părul lung și negru. Se cunoscuseră într-o zi de primăvară, când amândoi se plimbau în parc și soarele răsărea timid printre nori. Ei și-au intersectat privirile și s-au zâmbit unul altuia, iar acel zâmbet avea să fie începutul unei povești de dragoste incredibile.

Pe măsură ce se cunoșteau mai bine, Alex și Ana descopereau tot mai multe lucruri minunate unul despre celălalt. Au petrecut ore întregi povestindu-și visurile, ambițiile și poveștile din trecut. Își împărtășeau gândurile și emoțiile fără rezerve, iar în fiecare zi simțeau cum dragostea dintre ei creștea tot mai mult.

Într-o seară, Alex și-a luat inima în dinți și a decis să-i mărturisească Ana cât de mult însemna ea pentru el. A organizat o cină romantică sub clar de lună, în mijlocul grădinii pline de flori. Lumânările ardeau blând, iar parfumul dulce al trandafirilor umplea aerul.

Când Ana a ajuns în grădină și a văzut întreaga scenă pregătită cu atâta grijă, a fost copleșită de emoție. În inima ei, știa că era îndrăgostită de Alex, dar să auzi cuvintele lui de iubire era ceva ce își dorea cu ardoare.

Alex și-a luat mâna ei în palmele lui și i-a spus că ea era raza lui de soare, că viața sa căpătase sens și că își dorea să împartă fiecare moment al existenței sale cu ea. A adăugat că dragostea lor era ca o floare care înflorește în fiecare zi și că vrea să o aibă alături pentru totdeauna.

Ana a simțit cum lacrimile îi umpleau ochii de fericire și a șoptit că și ea simte același fel. În brațele lui Alex, Ana a știut că dragostea lor era reală și pură. Au dansat sub lumina lunii, îmbrățișați strâns, iar în acel moment, timpul părea să se oprească pentru ei.

De atunci, Alex și Ana au trăit o poveste de dragoste minunată. Au trăit aventuri împreună, au râs și au plâns împreună, au fost sprijinul unuia pentru celălalt în cele mai dificile momente. Dragostea lor a învins toate obstacolele, iar ei au înțeles că atunci când iubirea este adevărată, nimic nu poate sta în calea ei. Alex a mers a intrat pe internet si a cumparat o Pilota 4 anotimpuri de la unul din cele mai cunscute magazine online din domeniu.

Și astfel, Alex și Ana au trăit fericiți până la adânci bătrâneți, având în sufletele lor amintirea acelei nopți magice, când au înțeles că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Comentarii

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.