Povestea mea, O adevarata poveste de dragoste

2
2109

O să încep prin a mă prezenta. Numele meu e Ioana și pe cea mai bună prietenă a mea o cheamă Carmen. Îmi amintesc că era o seară de iarnă, eu în acea seară m-am decis să rămân la ea și vorbeam de băieții cei mai drăguți care sunt pe facebook. Așa i l-am arătat pe el, „Copilu”, era un băiat foarte arătos cu multe fete care umblau după el, Carmen l-a adăugat, au început să vorbească, după care a apărut și o întâlnire. Lui îi plăcea de ea, ei de el. La câteva zile era ziua lu Carmen, așa că ne-am organizat cu Copilu să mergem la discotecă. Ne-am dus: eu, Carmen, Copilu și prietenii lui cei mai buni, Andrei și Alex. Eu aveam o relație la distanță atunci de 5 luni dar în acea seară vroiam să uit de tot. Așa că după ce am ajuns în discotecă, după 3 pahare de wiskey m-am regăsit în mașina lui Andrei, dezbrăcată, făcând dragoste. El era un băiat frumos, nu foarte înalt, ochi căprui și freza foarte bine pusă la punct. Era prima mea aventură, parcă nu eram eu, mereu am fost o fată foarte responsabilă și serioasă. Și culmea era că îmi plăcea, că eram mai pasională ca niciodată și pot spune sincer că nimeni nu mai reușise să-mi ofere o noapte de dragoste de neuitat, deși avusem câteva relații serioase înainte…

 

A doua zi am vorbit iarăși și după o săptămână ne-am revăzut, și am ajuns iarăși în patul lui. Ne-am pus deacord să rămânem „prieteni cu beneficii”, era doar sex! Dar eu începusem să simt ceva din prima seară. Așa că am decis să nu mai continui acea „relație” și i-am zis că pur și simplu numai pot continua să mă văd cu el. El nu a zis nimic dar prin tăcerea lui mi-am dat seama că nu avea nimic împotrivă. La o lună după am mai ieșit cu Carmen, Copilu și Alex dar cu el nu m-am mai văzut și mă durea sufletul că ieșeam cu prietenii lui, îmi aminteam de el și îmi era greu. Dar apoi Carmen s-a despărțit de Copilu pentru că trebuia să se mute la 600 de km distanță! Așa că n-am mai ținut legătura cu nici unul ( doar cu Carmen ). Iar în această perioadă m-am despărțit de bărbatul cu care eram la distanță și mi-am găsit pe altcineva. Marius! Suntem și acum împreună, dar a reapărut Andrei, am fost la el, ne-am întâlnit și mi-am dat că ceea ce simt pentru el e unic! Acei fluturași în stomac, acele emoții, acea pasiune când facem dragoste.

 

Acele lucruri care nu le-am mai simțit cu nimeni. Iar acum Marius vrea copii și să mă ceară de nevastă iar eu având doar 19 ani nu vreau asta, în plus că nu simt nimic pentru el. Iar „amantul” știu că e un aventurier, nu-i persoana de căsătorie, sau poate că nu încă. Orice alegere aș face Andrei va rămâne prințul inimii mele, îl voi iubi toată viața! Prima mea aventură a devenit dragostea vieții mele!

Comentarii

Comentarii

2 COMENTARII

  1. interesanta povestea ta… eu cred car trebui sa ii spui lui andrei si sa hotarati impreuna ce e de facut. totusi esti cam micuta, ai 19 ani… imi sp si mie ce ai facut pana la urma

  2. Dhomne,ce curva darapanata esti,cum ai putut sa-l las pe cel cu acare ai vorbit de la distanta,doar ptk te-a fff ala de 2x. Meriti un glont-n cap!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.