Povestea mea

5
1585

Pe mess am cunoscut un baiat pe care il chema Eddy.Am vorbit ne-am cuplat tot pe mess dar fara sa ne intalnim.Cand ne-am intalnit nu-mi palce asa tare de el.El credea ca sunt fraiera si am pus botul la vrajeala lui.Florin un baiat era foarte gelos.Si a reusit sa-mis trice relatia cu el(eddy).Eu m-am indragostit de Florin.Prietena mea Andreea era si ea indragostita de altul.Ea tinea cu Florin adica vroia sa fi cu el.M-am hotarat sa nu fiu cu el pana la urma chiar daca ma iubeste era problema de varsta.Un coleg de al meu era pprieten cu un alt coleg de al meu.Si am iesit odata cu amandoi dar era si Andreea.M-m cuplat cu colegul pe care il cunsotea colegul ala bun al meu.Si acum Florin nimeni nus tie ca eu sunt cu ecel coleg.

    Trimis de catre: Yoana
    yoana_foryou10@yahoo.com

    Comentarii

    Comentarii

5 COMENTARII

  1. Draga mea chiar ca nu te-ai facut inteleasa ,dar am ajuns la o concluzie ,trebue sa-ti pui sentimentele in ordine ,daca nu o faci de voe ,o sa o faci obligatoriu dupa multe exsperente .deci fi mai raelista draga mea ,iubirea nu o gistigi intro zi ,si nici daca are freza nu stiuu cum acel baeat ..iti doresc succes ,de si probabil ve-i avea multe exsperente de viata ,sa fi iubita ..

  2. ioana draga ai lasat multa lume cu ochii crucis. Pe viitor ai grija ce faci si ciu dai sperante. Din chitibusuri mici te trezesti cu rani si experiente ce te vor afecta. Ai grija de tine

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.