Povestile voastre pot ajunge la TV

Dragi nostri,

Începând de acest an, am fost contactați de Antena Group în vederea unei colaborări.

Anumite povesti vor ajunge la o emisiune de la Antena1. Este vorba de un nou proiect, un format zilnic, care începe din Februarie 2018 la TV.

Vor fi prezentate povesti frumoase de dragoste sau povesti de viata, abordate cu seriozitate de către prezentatoarea emisiunii Mirela Vaida ,alături de specialiști din diverse domenii.

Ideea generala a emisiuni este sa ofere exemple de viata concrete celor care privesc emisiunea și rezolvări la diverse probleme de viata. Prin poveștile prezentate se va da curaj persoanelor sa intre în legătura directa cu specialiști din emisiune și sa ceara sfaturi pentru probleme lor.

Poveștile vor ajunge în emisiunea respectiva numai cu acordul vostru. Daca doriti se va filma un interviu după care numai dacă doriți puteți sa veniți în platoul televiziunii pentru a primi sfaturi utile problemelor voastre.

Sunt sigur ca oricine are o poveste care merita ascultata de cât mai multi oameni, astfel te rugam sa completezi formularul de mai jos cu povestea ta de viata, povestea ta de dragoste sau orice care ar aceasta.

Înainte de a începe sa ne scrieți va rugam sa țineți cont de următoarele condiții:

  • Folosiți în exprimare un limbaj cât se poate de corect din punct de vedere gramatical. Nu vor fi publicate poveștile care folosesc un limbaj de „messanger”
  • Nu vor fi publicate poveștile care aduc injurii sau denigrează imaginea unei persoane.
  • Nu vor fi publicate poveștile care au o tematica sexuala
Vă rugăm să completați câmpurile obligatorii.
Incarcati o imagine pentru a fi incarcata in articol.

Daca întâmpinați probleme nu ezitați sa ma contactati la adresa contact@povesteata.eu 

Daca doriți sa deveniți autor pe site-ul nostru, nu ezitați sa ma contactați la contact@povesteata.eu pentru mai multe detalii.