Prima iubire

0
2857

Povestea mea poate pentru uni e plictisitoare,  poateca nu inseamna nimic, Dar ştiu cu siguranta ca pentru mine a fost ceea mai frumoasa experiența din viața mea..
Totul a inceput intr-o zii de primăvară mai exact pe 10 Mai
Eram la verisoara mea (Alina) învârsta de 17 anii. Amândoua eram ocupate cu telefonul in mână. Pe Facebook. .Brusc de odata am vazut baiatul care al placea-m de o viata dar cu toate aceste nu am avut cursjur sa-I vorbesc niciodat..era mult mai mare decât mine..avea 17 ani .îi dau add dupa două minute primesc un mesaj..ers de la el.
-El-Hey
Eu-Buna !
El-Ce faci ?
Eu-Bine, tu ce faci ?
El-mă gândeam la tine pitik
Din vorbă in vorbă am ajuns la capitolul DRAGOSTE
După ce vorbim o saptamna ne-am planificat o intâlnire
Eram incântata ca băiatul care al plac vorbeste cu o copilă ca mine.
Nu şti-am ce sa-I zik la tata sa ca sa pot sa merg sa-l vad..Asa ca ia-n zis ca merg la o colegă.Eu nu prea aveam voie sa es in oraş cu fetele..tata spunea ca sunt prea mica..Avea dreptate..Infine..
Iau un taxi pâna la locul in care trebuia sa ne vedem..Ajunsa acolo ( in parc ) el mă astepta..Când la-m vazut am roşit toata in obraj, tremuram..am ramas fara glas. Stateam pe o băncuța lânga el..Mă ținea de mână..şi îmi făcea cele mai frumoase complimente .
Nu-mi venia sa cred ca visele chiar devun realitate.orcât as fi vrut sa mai stau se apropia ora la care trebuia sa fiu in casă..Cu greu nea-m zis „Ramas Bun” pentru ca nu aa mai fii vrut sa merg acasa..
Intr-o zii ne avãd banii de taxi..am mers pe jos pâna in parc..Afara ploua cu găleata iar eu eram doae iin tricou.Ajunsa la locul cu pricina eram toata udă Alex căci asa se numea baiatu acesta..ma luar in braț, ma sarutat pe frunte si mia dat jacheta lui..A venit cu mine pâna acasa. ..In fața casei mele stateam amãndoi cu umbrela in mâna si ne priveam in ochii..In momentul acela mi sa oferit primul meu sarut..
A trecut 4 lunii de când eram in preuna. ..Era ziua de 13 Septembrie..ziua nasteri mele..Atunci Alex mi-a zis ca are o surpriza pentru mine..Ok
Eram incântata de relatia pe care o aveam.era prima mea iubire..era cu totul si cu totul perfect..
Ajunseram la un apartament..Draguț apartmentul
Ma legat la ochii..ma luat in bate sui ma dus in dormitor
Acolo era plin de petale de trandafir pe pat.cu lumânari parfumate si sampanie
Gestul pe care la facut era foarte romantic.Dar la inceput mam speriat..sis mam gandit ca poate se va intâmpla ceva !
Incet incet..sarutundune ajungem la alte chesti.. ( mă înțelegeți voi Primaa data nu am vrut sa fac asta mam gândit ca nu e momentul potrivit si aveam decât doar 14 ani..Dar cu toate aceeste am trecur peste..Al iubeam prea mult si eram in stare sa fac orce pentru el ♡.

 

Dupa ce trecura iara ceva timp..ma trezesc de dimineata cu un meaj de la el care zice ca neam despartit si ca nu mai putem fii in preuna. .A fost ceva nebunesc pentru mine..Simteam ca ami pierd mințile..Nu mai mâncam nu mai vorbeam cu nimeni..Plangeam tit timpul si doar oe el al vedeam in fața mea..
Tatal meu fazand ca te la o vreme nu mai vorbesc mai de lok..ca tot timpul tristeția e pe chipul meu. .A incercat sa faca tot ce aii statea lui in putința sa ma faca fericita. Dar in zadar. .eram in lumea mea..alaturi de el..Numi păsa de nimeni si de nimik inafara de el.
In a4 zii de la despartire stateam de vorba cu vara – mea. .ea era singura care stie despre reliatia mea cu el..Incercând ea sa ma linusteasca spunundumi ca se va intoarce. .Brusc de o data suna telefonul. .Era mama care era plecata de 3 ani in Germania.
Am raspuns: am tot vorbit cu ea pâna a inceput sa ami zica de Alex..Nustiu de unde a aflat ea de el..Tot tinundumi ea teorie despre viata..Am inteles ca sdevarstul motiv care Alex sa despart de mine e ca mama la amenințat..In momentul acela am realizat ca baiatul acela chiar mă iubea..Vorbind cu mama am atacato cu aceleas arme..Slundui da uite ca are o fica pe acest pământ daca nu-l lasa in pace pe Alex..spunandui din nou ca ea nu are dreptul sa ma judece si sa-mu dea ordine..Pentru ca ma parasit la doar 3 anii..

 
A doua zi mi-am facut curaj si la-m sunat pe Alex..spunãndui ca al iubesc si vreau sa ne inpăcam..lăsândo pe mama la o parte. .Din păcate relatia aceasta nu a durat mult am renuntat la multe si la multi pentru el..Dar tână la ormă tot a plecat..Lasân-dumă cu ochii in lacrimii, , sufletul gol.si inima frântă ♡

Comentarii

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.