Sandalele – piesa de încălțăminte perfectă pentru vară

0
109

Dacă în materie de îmbrăcăminte trebuie să alegeți cu foarte mare grijă materialele (de exemplu in, care este perfect pentru vară) și croiala hainelor, astfel încât să ofere suficientă lejeritate și libertate de mișcare, în privința articolelor de încălțăminte este indicat să alegeți variante cât mai deschise și comode.

Deși încălțămintea tip sneakers este extrem de la modă și a început să fie purtată în fiecare anotimp de ceva timp, pentru timpul verii aveți la dispoziției variante mult mai inspirate, atât pentru ținute casual, cât și pentru ocazii speciale, care impun un anumit dress code.

Sugestii de sandale casual

Pentru zi de zi, atunci când aveți treabă în oraș sau doriți să faceți o plimbare, puteți opta pentru o pereche comodă de sandale din piele, cu talpă plană, care sunt extrem de comode și arată extrem de bine atât în combinație cu fuste, cât și cu multe modele de pantaloni. Pielea este indicată în locul pânzei sau a altor materiale folosite pentru încălțăminte deoarece oferă un confort sporit, arată mult mai calitativ și se păstrează mult mai bine după un număr semnificativ de purtări.

Gama de culori disponibilă este extrem de extinsă, dar vă recomandăm să rămâneți într-o zonă neutră, care să permită asortarea mai facilă cu diverse articole de îmbrăcăminte. Pentru vară, o nuanță de nude apropiată de culoarea pielii este varianta ideală, care se potrivește cu absolut orice nuanțe.

Sugestii de sandale elegante

Atunci când vine vorba de accesorizarea ținutelor elegante, multe femei optează pentru pantofi. Totuși, niște sandale elegante sunt mult mai de efect și sunt de preferat în locul unei perechi clasice. Există multe modele de sandale cu toc care arată bine pe picior și sunt în același timp mult mai comode decât multe perechi de pantofi. Aveți la dispoziție atât opțiunea tocurilor cui sau de ce nu un toc mai gros și mai stabil, pentru un plus de comoditate.

În privința nuanțelor nu trebuie să vă limitați exclusiv la negru sau bej, ci, în funcție de restul ținutei, puteți alege să experimentați cu ceva mai viu, care să iasă în evidență.

Comentarii

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.