Secret Love

0
2910

Hei! Ma numesc B. Sunt studenta in anul I. Sunt foarte incantata de facultate si de tot ce se intampla acolo. Imi place la nebunie! La inscriere, asteptandu-mi randul, analizand putin persoanele din jur, mi-am oprit privirea in dreptul unei persoane. Nu m-am putut opri din privit pana am plecat acasa. Ziua urmatoare, ma uitam la ultimele postari de pe grupul facultatii. Din pura intamplare, am intrat pe contul unui membru din grup pentru ca imi aparea pe pagina.

 

Am constatat ca era persoana de la inscrieri se pe care nu imi puteam lua ochii. Incepand facultatea, am cunoscut primii profesori. Am avut surpriza de a da din nou de acea persoana. Da,este unul dintre profesorii mei. Are 29 ani.

 

Pe primul semestru mi-a fost profesor pentru 2 discipline iar acum imi este profesor la programare. Este singur din cate stiu. Necasatorit. Fara copii. Am invatat bine la disciplinele pe care le fac sub indrumarea lui si m-am inscris la tot felul de activitati extra pentru a lucra cat mai mult cu el.

 

Vorbesc cu el lejer,probabil si din cauza ca este asa tanar. Dar imi e frica sa il abordez. Stiu ca este o diferenta destul de mare de varsta intre noi. Dar cu cat stau mai mult cu el,cu atat ma simt mai indragostita.

Comentarii

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.