Sfaturi despre cum poti avea o relatie serioasa

0
2177

Eu nu sunt tocmai omul potrivit pentru a da sfaturi legate de căsnicie și despre succesul unui mariaj, iar asta se datorează unui motiv foarte simplu: nu sunt căsătorit, încă.

 

Cu toate acestea însă, mă simt îndreptățit să dau sfaturi în ceea ce privește o relație fericită, ținând cont că mă îndrept cu pași repezi spre al cincilea an de relație cu fata care în anul ce urmează îmi va deveni soție.

Internetul abundă de sfaturi despre succesul mariajului și al relațiilor, dar adevărul este că rețeta garantată nu-i decât o utopie. Totul depinde de voi și de sufletul pe care îl puneți în relația respectivă.

Chiar și așa însă, popsugar.com are un articol interesant în care prezintă nu mai puțin de 35 de asemenea sfaturi. Am trecut prin toată lista și le-am ales doar pe cele pe care cred că într-un fel sau altul le-am aplicat și eu în relație, dar și pe cele care sunt realiste și realizabile, pentru că lista se adresează, repet, unei relații utopice.

1. Împărtășește cu ea idei, sentimente și orice lucruri se întâmplă în viața ta.

2. Fii afectuos cu ea. Mereu și oriunde. Modelează-ți însă comportamentul afectuos în funcție de mediul în care te afli. În autobuz sau pe stradă, spre exemplu, o ținere de mână e suficientă.

2. Sexul e la fel de important pentru ea ca și pentru tine. Nu o neglija și acordă-i toată atenția ta, cât mai des.

3. Întotdeauna ai grijă să cumperi și dulciurile care-i plac ei, nu doar cele preferate de tine. Pare neimportant, dar așa îi arăți că nu te gândești numai la tine.

4. Nu ține resentimente față de greșelile ei și nu i le reproșa mereu. Nu uita, ăsta e rolul femeii, nu al tău.

Citeste mai multe pe: http://bunadimineata.ro/pentru-el/13-sfaturi-pentru-o-relatie-reusita/

Comentarii

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.