Sofale extensibile pentru living. Vezi cele mai noi propuneri

0
908

Sofa extensibilă în living – avantaje și dezavantaje

Cel mai mare avantaj, pe care îl oferă sofalele extensibile, este cu siguranță locul alternativ de dormit, adică salvarea când apar deodată la ușă oaspeți neașteptați. Dacă sunt prieteni care locuiesc în apropiere, totul este ok, însă în situația vizitei neașteptate a vărului din celălalt capăt al țării, găzduirea lui înainte de continuarea călătoriei se poate dovedi necesară.

Din astfel de încurcături te salvează sofaua extensibilă. Datorită funcționalității sale, poți pregăti rapid un loc de dormit pentru oaspeții care te vizitează pe neașteptate și poți rezolva problema fără efort. O a doua opțiune este posibilitatea dormitului zilnic, pe care, datorită utilizării componentelor speciale, o oferă fiecare sofa extensibilă. Această soluție se pretează perfect în garsonierele mici, unde, prin prisma spațiului foarte restrâns livingul joacă adesea și rol de dormitor.

Sofale extensibile pentru living. Vezi cele mai noi propuneri 1

E greu să vorbim de eventualele pierderi care decurg din așezarea canapelei în living. Atât dimensiunile, cât și prețul sunt identice cu cele care o caracterizează pe sora ei neextensibilă. Întocmind lista defectelor și a avantajelor acestor mobile deosebit de practice, putem confirma funcționalitatea acestora. Atunci când te decizi să cumperi, reține că, așa cum spune și proverbul, cum îți așterni, așa vei dormi, adică în situația unei vizite neașteptate a musafirilor, vei avea un loc de rezervă unde să-i găzduiești peste noapte. 

Sofale extensibile cu suprafață mare de dormit

Suprafața mai mare de dormit este domeniul canapelei pentru 3 persoane, însă și aici o canapea inteligent proiectată pentru 2 persoane ar putea concura cu ea. În standard, o canapea pentru 2 persoane prevede cca. 190×120 cm, ce este complet suficient pentru o odihnă confortabilă fără a ne lovi de coatele sau genunchii îndoiți ai partenerului. Persoanelor, care preferă să își schimbe liber așezarea corpului în timpul somnului, le va fi util un model mai mare, cu dimensiunile 200×140 cm.

Sofale extensibile pentru living. Vezi cele mai noi propuneri 2

Ar părea că diferența dintre dimensiunile menționate mai sus nu este semnificativă, însă în practică e vorba de suficient spațiu, care este util chiar și atunci, când dimineața, pe sofaua extensibilă pe care dorm părinții vine și copilașul sau la picioare se înghesuie prietenul patruped al familiei.

Extra accesoriul pentru sofaua extensibilă este recipientul spațios pentru lenjerie. Ascunderea discretă a acestuia în interiorul mobilei facilitează depozitarea unei game largi de accesorii. Pe lângă plapumă și perne, putem așeza acolo și hainele de sezon, jucăriile copilului sau valizele greu de depozitat.

Sofale extensibile ieftine cu livrare în 24h

Cursul vieții ne pune adeseori în situații neprevăzute. Uneori totul merge conform planului, alteriori se dovedește că, de pe-o zi pe alta, ne decidem să ne mutăm și avem nevoie de mobilă pentru noua casă. Cu ceva vreme în urmă putea părea că nu este posibil să amenajezi o casă întreagă într-o singură zi, însă astăzi știm deja că această soluție merge perfect în practică.

Sofale extensibile pentru living. Vezi cele mai noi propuneri 3

Mobilă în 24h este un serviciu foarte popular oferit de Mobilier-mirjan24. Stocul bogat de mobilă disponibilă pe loc include echiparea complexă a oricărei încăperi din locuință. Un loc deosebit ocupă aici și sofalele extensibile ieftine. Un atu suplimentar este gama largă, care îi va bucura și pe cei mai exigenți dintre noi.

Comentarii

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.