SPER INTR-O MINUNE

3
2386

In urma cu zeci ani am cunoscut un baiat ,pe care l-am iubit curat ,doar ca a aflat ca a jucat la dublu aflind fara sa vreau de la cel mai bun prieten al sau ,fiind orgolios din fire si dorind sa-i fiu saltea ,eu nu am accepat stiindu-i secretul ,iar acuma cind el a declarat ca :”dintre toate eu i-am fost draga si fiind singura fata la care a tinut ,iar restul au fost relatii pasagere” ,ma descris cu lux de amanunt exact cu a decurs relatia dintre noi : „era frumoasa si vesela si cu o situatie materiala buna ,dar nu a fost fiica de intelectuali si din aceasta cauza mama nu si-a dorit-o de nora ,era extrem de incapatinata si nu ma acceptat la pat si a plecat ,ranindu-mi semtimentele „.
I-au trebuit o caruta de ani sa isi dea cu seama ,ca l-am iubit sincer si curat ,iar el expertul nu a vrut sa faca diferenta dintre fata si femeie .

 
Acum regretele sunt tirzii de ambele partii si peste 1 anisor poate daca are curajul la revederea de 20 de ani sa vina ,ca la cea de 15 ani si-a trimis nasul din nou in recunoastere .
Ce sfat imi veti putea da ?

Comentarii

Comentarii

3 COMENTARII

  1. Draga NICOLE TRASHY (stim amandoi ca VALMY este doar numele tau de „scena”), nu te ajuta sa zbieri in gura mare ca nu esti fiica de intelectuali, era destul sa stim doar noi 2 asta! 😉
    Sfatul pe care pot sa ti-l dau este: POTOLESTE-TE CU PROVOCARILE MIZERE.

  2. DISTINSE DOMN „DIBLA”(STIM AMANDOI CA NU ACESTA E NUMELE DVS . SI E DOAR O FATA A TA „SUPERCILIOUS” S-AR POTRIVI MAI BINE ) DACA MA CUNOSTII CU ADEVARAT ACCEPTA -MI PROVOCAREA SI STABILESTE O INTILNIRE TETE -A TETE SI DOVEDESTE CA NU ESTI „TRAITOR” ;STIU CA NU TI-AM FOST INDIFERENTA SI EU AM FOST ,SUNT SI VOI FII UNICA , ACCEASI ,MEREU SI INTOTDEAUNA ,NICOLE VALMY

  3. Draga… ÎNVANNICOLETA…. evident ca numele meu nu e „Dibla”, ci tot tu te-ai prezentat… pe undeva…ca numindu-te asa… eu doar ti-am reamintit. Si uite, ca sa te satisfac cu „fatza mea de supercilious”, cand mi te adresezi cu „distinse domn”, ma simt ca atunci cand eram mic si ma pupau babele cu o tona de saliva! Pricepi? :)) De intalnit… de cand ma rog eu de tine sa ne intalnim, dar tu te tot faci ca-ti ploua si-ti ninge si esti inzapezit a!!?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.