Sunt captivă inimii tale

2
3554

Mă foiesc în pat și mă uit la bărbatul care doarme dus lînga mine. E cu mine de multe nopți și ca în prima seara îl tot privesc de parcă aș vrea să memorizez fiecare trasatură a feții sale și fiecare curba a corpului său. Îi ascult atent respirația domolă și bătăile inimii sale, care de ceva timp au devenit vitale și pentru mine. Îl am și-l mai vreau, îl am și nu mă pot satura. Îmi are inima în mîinele sale puternice și protectoare, cu o simplă atingere o poate strivi.

 

Îi mîngîi încet pieptul și umerii săi lați și impunători. Cu o mișcare lentă se apropie de mine și mă ia captivă în brațele sale, în brațele sale uriașe și care mi-au devenit de curind casă, la rîndul meu ma cuibăresc mai bine și îi simt la maxim căldura ce o emana corpul său. Nu ne știm de mult timp, dar am impresia că ne știm de-o viața, nu m-am gindit niciodata ca o persoana îmi poate deveni într-o perioadă scurtă de timp atît de importantă, dar deja pot spune cu certitudine că aș vrea să-mi petrec toata viața lîngă el.

 

Îmi place să-l am , îmi place să-mi sprijin fața în palma sa și să îl simt aproape, îmi plac îmbrațișările sale care emană siguranță. Îmi place să-i îmbrac hainele cînd nu e lîngă mine și să-i simt mirosul, îmi place cînd mă face să zimbesc, chiar dacă am parte de cea mai sumbră zi, ador nopțile care le petrecem vorbind despre tot și despre nimic, îmi place și atunci cînd stăm pur și simplu în liniște și ne vorbim din priviri. Îmi place totul la el și ceea ce se întimplă cu mine cînd sunt în preajma lui, dar cel mai tare îmi place să-l te iubesc, să-l te iubesc necondiționat și profund…

Comentarii

Comentarii

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.